Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek is van igaza?

Figyelt kérdés
A párom anyukájának kezd tönkremenni a kocsija és kellene neki egy új. Mi a párommal tervezzük az összeköltözést, a jövőnket. Ma felhozta nekem, h mivel anyukája kocsija nagyon ramatyul van ezért úgy gondolta, h ha új autó vásárlására kerül sor, akkor ő beleadna az új kocsijába úgy cca. 250 ezret. Nem vagyok irigy, nem is szóltam rá semmit egyelőre amíg komolyabban nincs erről gondolkodva, de úgy gondolom, h nekünk is kell a pénz, h tudjunk valamit magunkkal kezdeni. A reakcióm annyi volt, h akkor a bátyjával együtt adjanak bele, amire azt válaszolta, h az esélytelen mert a bátyja csak kapni szeret és nem adni. Nem szóltam semmit, mert az lenne rá a válasz, h semmi közöm hozzá, de bármennyire nincs közöm hozzá szerintem ha ketten nem adnak bele akkor egyiküknek sem kellene. Tényleg, nem akarok irigynek tűnni, mert tényleg sokat segítettek a szülők a páromnak amit illik meghálálni, de a bátyja sem kapott tőlük semmivel sem kevesebbet, amibe akkor illik neki is beleszállni és nem egészet a páromnak meghálálni. Elnézést, ha kaotikus, de nem tudom jobban leírni :) A párom nagyon elfogult a szüleivel kapcsolatban, de így tényleg nem fogunk egyik szintről a másikra jutni ha mindenkivel Teréz anya szerepet akarja játszani... Tényleg, még 1x, nem irigység, de még a mi életünk sem stabil, h másokat tudjon támogatni. Vagy csak én látom ennyire kritikusan? :/ Hideget meleget elfogadok! :)
2017. ápr. 25. 17:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9. Ne irigyelj! Nem tehetjük meg. A megtakarított pénzéhez kellene hozzányúlnia és akkor az összebútorozás duplán esik, de olvasd el a válaszaimat, abba beleírtam, h spórolnunk kellene az összeköltözésre, de ő inkább azt a pénzt odaadná... Így is mindig nyavajog, h sz*r a melója és a pénzzel sincs megelégedve...
2017. ápr. 25. 18:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is bőven elég lenne egy pár éves kocsi.

Ameddig gurul, jó a fogyasztása, ilyesmi, addig nem kell fullextrás kocsi

2017. ápr. 25. 18:41
 13/25 A kérdező kommentje:
Felhozom neki, de van egy olyan érzésem, h sértőnek fogja gondolni...
2017. ápr. 25. 18:42
 14/25 anonim ***** válasza:

nagypapám kb. 40 éve cukorbeteg, most 91 éves és még vezet, bár most már csak a boltig (mâsik nagypapàm is vezetett még ennyi idősen, pedig ő is cukorbeteg, ez nem egy halális betegség :) ).

Nekem fura a párod viselkedése:Azt tudjuk, hogy a szülők milyen autót szeretnének? Egyáltalán ők kértek pénzt vagy a párod kezdett partizán akcióba? Tényleg szükségük van a pénzre az autó megvásàrlásához, vagy csak a párod akarja bizonyítani, hogy jobb gyerek mint a bátyja? Ezeket szerintem. tisztázd mielőtt leültök a nagy lebeszélésre... ;)

2017. ápr. 25. 18:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, egy kocsiba 2 és fél millát "BELEADNI"? Hát abból már veszek egy fullos autót, nem hogy annál többért......Egyáltalán hogy jött neki ez az összeg? Mert mondjuk ha, mint ahogy elsőre is írtad 250 ezret (Ezret és milliót hogy téveszted el?) adna bele, azzal is ki lennének segítve szerintem. Egy millióból is szuper autót lehet vásárolni.
2017. ápr. 25. 19:20
 16/25 A kérdező kommentje:

Azért írtam először rosszul, mert euróban mondta az összeget és átszámoltam, de rosszul olvastam le az eredményt. 8.000€-ról van szó és valami Toyota Yaris-on agyalt ő meg valami hibridről is dumált, de nem tudom, h ez abban a kocsiban van-e, h jó lenne anyukájáéknak. Anyukájának szerintem erről még nem beszélt, csak magában tervezget, h majd ad bele.

Egyik válaszolónak írnék, h nem nézem le a cukorbetegséget, de anyukájának tünetei is vannak, h szédül ha sokáig nem eszik stb. Ilyen problémákra gondoltam leginkább :/ De szerintem még ennél kevesebb pénzből is lehetne nekik egy használt kocsi amikkel még évekig elfutkároznak, mert nagy távot nem járnak...

2017. ápr. 25. 19:29
 17/25 anonim ***** válasza:
27%

Yaris hibridet vegye meg az, akinek 6 anyja van...

Elektronikus/hibrid autó még nem kiforrott, a javítá-

sa horribilis összeg, egy aksicseréről ne is beszél-

jünk. Vajon miért adják el ezeket a kocsikat 1-2-3

éves korukban? ;)

2017. ápr. 25. 19:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem, bocsi. Hát mindenképp említsd meg neki szerintem, hogy mivel az összeköltözést tervezitek, a kocsival talán kicsit kisebb összeggel is elég lenne beszállnia (így megnyugodhat, hogy adott bele, de te is, hogy azért mégsem mindent). Bár az is lehet, hogy ha a szülei megtudják, el sem fogadnák.
2017. ápr. 25. 19:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hibrid autó? Te jó ég, az felesleges

Nézd, ez nagyon sok.

Esetleg kérdezz rá anyósnál, hogy milyen autót akar, ennek fényében beszélj a pároddal. Mert szerintem ne a barátod döntéselegyen hogy anyuka mit vezet

2017. ápr. 25. 19:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Fel sem merült bennem, hogy lenézed őket :) Csak akartam tudatni, hogy ezzel ne számolj :). A kocsikhoz nem igazán értek, viszont egy jól karbantartott cukorbetegség esetén nem szédülhetne se azért mert alacsony, se azért mert magas a cukra. Ha gyakran előfordul (hetente), akkor beszélnie kéne az orvosával, hogy nem tud annyit enni, túl sok a gyógyszer, vagy rá kéne kérdezni nála az első időkben hogy mit evett reggelire, ebédre stb. amíg megszokja, hogy kell ennie, ha ő nem tudja tartani.
2017. ápr. 25. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!