Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van? Változt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van? Változtatnom kell?

Figyelt kérdés

Sose voltam igazán érzelmes típus. Ez viszont egy kapcsolatban hatalmas hátrány.

Lány vagyok, életem első kapcsolatáról van szó, de a barátomnak már azért elég sok tapasztalata van.

Az a problémája, hogy én vagyok az első lány, aki úgy tűnik mintha nem érezne semmit, és csak úgy van a kapcsolatban. Nem hiszi el hogy ez nem így van, hogy én vele akarok lenni. De nem vagyok még szerelmes, és valamiért ez is bántja. (ő már többet érez?) Sose tudtam jól kifejezni az érzéseim, ha meg megpróbáltam elég nagyot koppantam. A kapcsolatunk előtt par héttel csalodtam és ez az egész félig-meddig csak beleugrás volt valami újba. De Rájöttem, hogy nekem ő kell és szeretem.

Szóval félek egy újabb ilyenről is. Mélyen belém ivódott, hogy ha kifejezem azt amit érzek valaki iránt, akkor nem lesz jó vége.

Elvileg társaságban ő az mindig aki odajön átölelni meg hasonlók mert különben én nem lépnék... Nem tudom én a haverjai előtt nem szeretek rámászni de a srácok meg emiatt pont hogy furának tartanak es azt feltételezik hogy nem lesz hosszú az egész kapcsolat.

Múltkor az is baja volt, hogy velem csak b.aszni lehet, nem szeretkezni. De ha én nem arra vágyom?

Sokat is vitatkozunk erről arról. Lehet nagyon nem passzolunk igaz?

Tudom leírásból máshogy tűnhet de tényleg szeretem őt. De én úgy vagyok vele hogy majd kialakul mi lsz belőle, ő meg mindent túlgondolkodik...

2016. aug. 30. 09:29
 1/2 A kérdező kommentje:

Az is zavar hogy neki nem ez az első kapcsolata. Csak a sokadik vagyok, sok lány iránt érzett már valamit, sose leszek olyan mint egy első szerelem. Félek többet érzek majd.

Ő tudja mit akar komoly kapcsolatot, szerelmet... Én meg még csak próbálgatom hogy kell azt.

2016. aug. 30. 09:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az ilyen lányokat. Ezt tudod mit szül? Kételyeket, semmi mást. A gyerek egész nap azon kattoghat, hogy most miért vagy vele, ha egy kedves szavad, bújásod nincs felé. A férfiak se gépek, pár kivétellel azért igényeljük azt, hogy a barátnőnkön lássuk, hogy szeret, és igen, ennek a kifejezése, hogy megölel, kedveskedik, látom a szemében, hogy szeret. Ha te ezt nem vagy képes megérteni, akkor a te készülékedben van a hiba és nem a srácéban. Az meg, hogy csak "b.szni" lehet veled, az se a legjobb. Valamikor kell a vad szex, de valamikor kell a szenvedélyes, szerelmes is. Nem tudom mit kéne változtatnod, mondjuk úgy, hogy menekülőútnak használtad a srácot, sok jót én látok ebben a kapcsolatban. 23/F
2016. aug. 30. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!