Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van azoknak, akik azt az igét hirdetik, hogy élvezd az életet amig fiatal vagy, ne ragadj le egyetlen nőnél?
Én nem is olyan régen hülyeségnek tartottam ezt, ugyanis kapcsolatban voltam, az első kapcsolatom volt, és akkor teljesen úgy éreztem a rózsaszín ködtöl is, meg amúgy is, hogy baromság, hiszen ő nekem a tökéletes, az én drágám stb..
Aztán szakított velem egy másik srác miatt, és utána jöttem rá, hogy tényleg mennyire nem érdemes egy nőnél leragadni, vagy élvezni az életet, amíg van egy jól működő kapcsolata az embernek akkor az tart ameddig tart, de idővel ha vége lesz vagy ha már nincs meg az a hangulat ami régen, akkor váltani kell, vagy ezt az egészet rugalmasabban kezelni, mint hogy "te vagy az egyetlen" hozzáállás.
Ha gondolkodóba estél azzal kapcsolatban, hogy helyes-e annak a lánynak szentelni a fiatalságod, akkor nem szereted igazán.
Nem csak úgy élheti meg az ember a fiatalságát, ha fűvel-fával baxik.
Persze a primitívebbeknek nagy valószínűséggel ezt jelenti.
Szerintem nincs igaza! Ha van egy párod, akivel minden rendben van, szeretitek egymást, akkor tök fölösleges más nőt is "kipróbálni". Ő sem fog tudni többet nyújtani max annyit, h máshogy néz ki.. De az meg kit érdekel?!
Én biztos nem hagynám el a szerelmemet, csak azért, h ne egy nővel legyek, ha egyszer tőle mindent megkapok, amire szükségem /igényem van. Ha meg esetleg valami nem tökéletes, akkor először megpróbálnám vele megoldani, és ha nem megy, akkor a legvégső esetben hagynám ott. Ugyanis sajnálnám a bele fektetett időt egy részről. Ebből kifolyólag, meg azt az energiát, amit egy új kapcsolat kialakítására fordítanék, inkább abba teszem, h megmentsem/helyre hozzam a már meglevő kapcsolatomat.
En ugy vagyok vele,hogy szandekosan nem alakitok ki erzelmi kotodest,komolyabb kapcsoltot ,mert elvezni szeretnem a fiatal eveimet. Nem 40evesen,2gyerekkel akarok szeretot tartani,inkabb most kielem magam ,es ha eljon az ido ,hogy megtalalom eletem parjat akkor hozza huseges leszek.
De ez csak az en idiota nezetem szerint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!