Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van azoknak, akik azt az igét hirdetik, hogy élvezd az életet amig fiatal vagy, ne ragadj le egyetlen nőnél?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és 7éve van komoly kapcsolatom. A barátnőm nekem az első, és enis azvagyok neki. A mai napig szeretem, szerintem remek a kapcsolatunk. Ezek ellenére piszkál mostanában egy érzés ami miatt lelkiismeret furdalásom is van. Kicsit úgy érzem, hogy az egész életemet egyetlen lánynak szenteltem, és nem próbáltam ki mást. Apám is azt mondta annak idején, hogy "még az egér sem jár mindig csak ugyanabba a lyukba", pedig igazán kedveli a barátnőmet,2016. júl. 30. 13:38
11/12 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség ez. Most ha szakítasz a barátnőddel és megdugsz még 5-10 nőt, mennyivel lesz tartalmasabb az életed? Kinek éri meg néhány kósza numeráért eldobni azt az embert, akiben a világon a legjobban megbízik? Valaki azért szenved át évtizedeket, hogy találjon végre egy társat, akire az életét is rá merné bízni, erre akinek már megvan, komolyan azon töri a fejét, hogy jobb lenne szingliként kujonkodni...?
12/12 anonim válasza:
Nincs igazuk. Mármint, ne "hirdessék" az igéiket. Ne ragadjanak le egy nőnél, élvezzék az életet, tolják ezerrel (persze ne is ringassák akkor a lányokat hazugságokba), de ne magyarázzák másoknak, hogy mit tegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!