Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek is van igaza? Is-is?
9 hónapja vagyunk együtt a párommal. Tegnap elkezdett nekem egy X hónappal ezelőtti történetet felhozni, h oktalanul voltam akkor is féltékeny, amikor a haverját elkísérte nőhöz (ami az út során derült ki állítólag, h pontosan hová is mennek)és ahová neki egy csajt is BEBIZTOSÍTOTTAK, h ne "unatkozzon"! Persze amikor ezt a párom akkor benyögte a telefonba, én kiakadtam,h mi ez, h négyesbe mennek találkozóra, engem meg leráztak, h fiú party, h csak ők ketten mennek...Végül aztán elmehettem utánuk, el is mentem, biztos ami biztos alapon. A csajszi ott is ült, és hát ő volt a gyertyatartó! Szerinte ebbe nem lett volna semmi, ha ő nélkülem ment volna, mert ha az a csaj rámászott volna, akkor elmegy onnan. Szerintem meg el sem kellene olyan helyre mennie párkapcsolatban élőnek. De ez csak az én nézőpontom.
A párom exe akivel 2-3 évet voltak együtt sosem akadt volna ki ilyen dolgon, mert őt egyszerűen nem érdekelte, h hova megy és, h mit csinált. Mondtam is a páromnak, h: "Ne gondold, h én olyan leszek mint X, h magasról teszek rá, h mit csinálsz és te meg kijárkálhatsz nőkkel!". Nem is keresett mentséget, h ez másképp lett volna anno... Az utolsó szava annyi volt ehhez, h vagy változok vagy akkor vége... Oktalanul sosem szoktam veszekedni, úgy adta be nekem ezt az egészet, mintha egy házisárkány lennék, ami rosszul is esett..
Most neki az lehet a baja, h én vagyok olyan erős személyiség,h nem hunyok ilyenek felett szemet, mint az exe? Nem tudom... Komolyan nagyon rossznak érzem magam... :/
A pasid csak próbál beidomítani, hogy ne érdekeljen merre jár, mit csinál, kivel mászkál, nem kell utána nyomozgatni, nem kell féltékenykedni, tessék süketnek és vaknak lenni, és amúgy is már Zámbó Jimmy is megénekelte, hogy egy jó asszony mindent megbocsájt.
Most, hogy tudod, hányas a kabát, ő meg lelép ku.rvázni a haverokkal, amíg te ku.ssban kitakarítod a házat, és jön ha akar, ne hívogasd, hogy hajnal kettőkor merre jár.
Így már érted?
1.
Igen, nekem is ez jött le... És igen, valahogy így is fogalmazott, h minden lépéséről akarok tudni miközben ez nem igaz...
Nem élünk együtt és ha ezzel a haverral készülnek kimenni, akkor még csak annyit se ír, h helló, akkor léptem, majd jövök. Egyszerűen lelép a térképről. Sosem szokom őt aközben sem zavarni, mert tudom, h állítólag vele van. Ezt simán a múltkor közöltem vele,normális hangnemben, h légyszíves, azért egy "szia, mentem"-et írhatnál, h tudjam, h ne zavarjalak addig. Na, ő ezt tegnap már olyanra kiforgatta, h "Utóbb már lassan arra is engedélyt kell kérnem, h a haverral kimenjek!". Mondtam neki, h ezt ne merje senki előtt ilyen formában előadni, mert SOSE mondtam, h nem mehet!!!! Egy szóval sem és meg sem fordult a fejemben!
Nagyon nyomott vagyok ma reggel is ezután a beszélgetés után... Ráadásul, h ezt szemtől szemben miért nem tudta volna elmondani, miközben ma találkozunk...
Ha a párommal azért nem mentem volna együtt valahova, mert az éppen fiús buli, és kapott volna (WTF?!) egy "szórakoztatós" csaj, ő kért volna bocsánatot tőlem azonnal (pedig biztosan nem rá haragudtam volna, és jelenetet sem rendeztem volna, mert minek).
A párod nem 100%, hogy annyira nagyon oda van érted, de legalábbis nem igazán tisztel úgy, ahogy kellene.
5#
Te nem erted a kerdest?
A kerdezonek nem az a baja,hogy a parja idonkent elmegy a haverjaval!
Vagy neked az is beleszámit a szemelyes szabadsagodba,hogy szorakozgatsz mas lanyokkal mikor van baratnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!