Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek is van igaza? Is-is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek is van igaza? Is-is?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt a párommal. Tegnap elkezdett nekem egy X hónappal ezelőtti történetet felhozni, h oktalanul voltam akkor is féltékeny, amikor a haverját elkísérte nőhöz (ami az út során derült ki állítólag, h pontosan hová is mennek)és ahová neki egy csajt is BEBIZTOSÍTOTTAK, h ne "unatkozzon"! Persze amikor ezt a párom akkor benyögte a telefonba, én kiakadtam,h mi ez, h négyesbe mennek találkozóra, engem meg leráztak, h fiú party, h csak ők ketten mennek...Végül aztán elmehettem utánuk, el is mentem, biztos ami biztos alapon. A csajszi ott is ült, és hát ő volt a gyertyatartó! Szerinte ebbe nem lett volna semmi, ha ő nélkülem ment volna, mert ha az a csaj rámászott volna, akkor elmegy onnan. Szerintem meg el sem kellene olyan helyre mennie párkapcsolatban élőnek. De ez csak az én nézőpontom.

A párom exe akivel 2-3 évet voltak együtt sosem akadt volna ki ilyen dolgon, mert őt egyszerűen nem érdekelte, h hova megy és, h mit csinált. Mondtam is a páromnak, h: "Ne gondold, h én olyan leszek mint X, h magasról teszek rá, h mit csinálsz és te meg kijárkálhatsz nőkkel!". Nem is keresett mentséget, h ez másképp lett volna anno... Az utolsó szava annyi volt ehhez, h vagy változok vagy akkor vége... Oktalanul sosem szoktam veszekedni, úgy adta be nekem ezt az egészet, mintha egy házisárkány lennék, ami rosszul is esett..

Most neki az lehet a baja, h én vagyok olyan erős személyiség,h nem hunyok ilyenek felett szemet, mint az exe? Nem tudom... Komolyan nagyon rossznak érzem magam... :/

2016. aug. 26. 09:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ezt a példát felhoztam én is, h ennyi erővel barátnőkkel elmehetnék más pasik után, persze neki sem tetszett volna.

Komolyan, én úgy érzem, h ok nélkül sosem haragudtam meg rá. Egy csomó példát felhozott a semmiből, h mi nem tetszik a viselkedésemben: pl. voltunk egy nyári szabadtéri buliba, ugye ahol tele volt a hely, miniruhás, p...anadrágos csajokkal.Szinte nem mellettem csorgatta a nyálát, állok mellette és forog mint a malomkerék. Beszéltem hozzá, ő meg másfele nézegetett, aztán "Bocsi, még 1x, nem figyeltem..". Na vajon nekem mennyi kedvem volt aztán a bulihoz?!

Felajánlom neki, h egy buliból majd én vezetek haza, ő igyon nyugodtan, és elkezd engem útközben kioktatni, h h vezessek, meg h milyen béna sofőr vagyok?! Aztán, h hazaértünk és bunkó voltam... Szerintem nem csoda!

2016. aug. 26. 10:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Szinte mellettem csorgatta a nyálát. * javítva :)
2016. aug. 26. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem csomagold szépen össze a dolgait, nyomd a kezébe, és mondd meg neki mosolyogva, hogy innentől mehet ahová akar, azzal akivel jól esik. Csak hozzád nem!

Ennek az egésznek így semmi értelme.

2016. aug. 26. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a leírtakból azt veszem ki, hogy:

- tökéletesen más ezzel a férfival a kapcsolatokról alkotott elképzelésetek, értékrendetek

- nem tisztel téged azért annyira, amennyire kellene (kifejezett tahóság a barátnő társaságában más nőket olyan mértékben bámulni, hogy se lát, se hall...)

- nem egyenrangú ez a kapcsolat (ő mehet, te ne szóljál, de fordítva nem biztos, hogy menne neki az elfogadás)

- neki a jelenlegi helyzet kényelmes, megfelel- neked meg a kérdésed alapján nyilván nem. Itt nem az a lényeg, hogy kinek van igaza, mert az igazadat is kiteheted az ablakba, ha egy kapcsolat nem működik. A kérdés inkább az, hogy a te távlati terveidbe, kapcsolati elvárásaidba mennyire fér bele ez a "laza" felfogás, amit a párod képvisel. Ha zavar, akkor bizony neked kell a változást javasolni, ha lehet, akkor valami kompromisszumra jutni, de végsősoron lépni, kilépni is, ha nem tudtok közös nevezőre jutni.

Semmiképpen és soha ne érezd rosszul magad amiatt, ha valamiben nem egyezik a véleményed és az értékrended egy másik emberrel. Ezek nem jó vagy rossz dolgok, csak mások vagytok.

Ha az eltérő véleményed, kívánságod, vágyaid stb. kultúráltan el tudod mondani (nekem ez jött le!)- akkor miért kellene már egyből a rossz szerepet magadra venni?

Tudom, a partnerednek ez lenne a kényelmes, hogy konzerválja a jelenlegi játszmát, de te bármikor szabadon dönthetsz afelől, hogy ez neked megfelel-e, boldoggá tesz-e.

Minden jót.

39N

2016. aug. 26. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Francnak kéne ilyen pasi...
2016. aug. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!