Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom érzelmileg zsarol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom érzelmileg zsarol? Vagy igaza van?

Figyelt kérdés
holnap találkoznánk, hogy odaadjuk a karácsonyi ajándékot egymásnak. Vizsgaidőszak van, nagyon sokat tanulok, stresszelek, jövő hét közepén lesz egy fontos vizsgám. Ezek miatt annyira nincs kedvem szexelni. De a barátom erősködik, hogy holnap az ajándékozáson kívül legyen szex is. mondtam, hogy most nem szeretnék... Erre nagyon kiakadt, hogy alig szexelünk, szerinte én nem foglalkozom vele, elhanyagolom a kapcsolatunkat stb
2016. dec. 22. 16:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%

Nem mindegy, hogy legutóbb mikor volt, milyen sűrűn találkoztok, stb.

És lehet, hogy jogos a pasid igénye, de lehet azt másképp is közölni, okos pasi meg úgy oldja meg, hogy ha már ott vagy, akkor megoldja, hogy megjöjjön a kedved a szexhez. Egyébként meg stresszoldó. ;)

2016. dec. 22. 16:19
 2/21 anonim ***** válasza:
53%

"nem foglalkozom vele, elhanyagolom a kapcsolatunkat"

és erre azt hiszi azaz okos, hogy a szex a megoldás? ha nincs szex, akkor elhanyagolod a kapcsolatot?

nem a szex a legfontosabb! ha nem lesz hozzá kedved, akkor nem lesz és kész! majd mikor nem leszel ennyire frusztrált, akkor majd lesz!

nem lehet valaki ennyire önző. a szex akkor jó, ha mind a két fél akarja.

ne hagyd magad zsarolni!

ha meg valaki ennyire csőlátású, mint ez a srác, azt csak sajnálni tudom.

egyébként rendben van a kapcsolatotok, hogy most itt elkezdett hisztizni?

2016. dec. 22. 16:26
 3/21 anonim ***** válasza:
56%

És ezt basszus a pasid előre beosztja? "Oké, szívem, 7:30-kor találkozunk, megajándékozzuk egymást és azon kívül meg is foglak dugni."

WOW. Ha lenne kedvem, az is elmenne tőle.

Nincs igaza, és pláne nincs igaza, hogy mindezt előre ilyen elvárás jelleggel közli. Én ettől úgy érezném, hogy az az elsődleges funkcióm, hogy őt kielégítsem, nem pedig az, hogy kölcsönösen boldogabbak legyünk együtt, mint egymás nélkül.

2016. dec. 22. 16:38
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
Minek vagy olyan emberrel, akit nem kivansz, aki nem tudja veled elfeledtetni a kulvilagot legalabb egy orara? Ha az agyban, akkor az agyban. De az hogy ennyire elutasito vagy, sok jot nem jelez a kapcsolat iranyaba. Bar, en termeszetesen magambol indulhatok csak ki. Nekem is vizsgaidoszak, melle munka stressz is, de jovo heten vegre lathatom a baratomat, es alig varom, hogy agyba bujjunk, szoval en ezt abszolut nem ertem. Kikapcsol, "stressztelenit", meg tok jol kikapcsol uj fantaziakon gondolkodni - picit elvonja az ember figyelmet a hetkoznapi stresszektol.
 5/21 anonim ***** válasza:
17%
Valószínűleg nem ez az egyetlen eset borította ki. Ha nem egyezik az igényetek a kapcsolat intenzitását illetően (és intenzitás alatt nem csak a szex gyakoriságát értem), akkor nem illetek össze.
 6/21 anonim ***** válasza:
64%
De ezzel a tervszerusitessel persze nekem sem jonne be :').
 7/21 anonim ***** válasza:
21%
Még valami. Az, hogy a párod jelzi a problémáját, nem zsarolás.
2016. dec. 22. 16:43
 8/21 anonim ***** válasza:
57%

"Ha az agyban, akkor az agyban. De az hogy ennyire elutasito vagy, sok jot nem jelez a kapcsolat iranyaba."

Bocsánat, de miért is kötelező szexelni, ha az egyik fél akarja, a másik meg éppen nem? Nem lehet azt az egy hetet kivárni? És mi lesz majd, ha betegség vagy bármi egyéb jön? Mennyi ideig számíthatsz a türelmére? Vagy majd esetleg szülés után két nappal is rájön a hoppáré és kötelező lesz hagyni neki, mert különben "elhanyagolod a kapcsolatot"?

Persze, ha rendszeresen és hosszú távon elutasításba ütközik, akkor el kell gondolkozni rajta, mennyire mások az igényeitek és hogyan lehet ezt összehangolni, vagy pedig hogy valóban az igényeitek mások-e és nem csak vele nem szeretnéd... De ez nem egy hét vizsga előtti hajrában aktuális kérdés.

2016. dec. 22. 16:47
 9/21 anonim ***** válasza:
26%
Senki nem mondta szerintem, hogy kotelezo. En sem. De ilyen problemak altalaban nem egyetlen elutasitas utan merulnek fel egy kapcsolatban, ezert gondoltam, hogy nem artana ezt is atgondolni. Ez nem jelenti azt, hogy szerintem terhesseg utan rogton csalni kene vagy tovabblepni mert x hetig nincs szex...
2016. dec. 22. 16:51
 10/21 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk ez tényleg elég gáz,hogy meg kell előre beszélni,hogy holnap szexeltek vagy sem..Majd jön magától.Ha ilyen kötelező jelleggel kell,mert ő azt mondta,akkor nem csoda,hogy nincs kedved.

Az érzelmi zsarolás meg szerintem semmilyen esetben nem elfogadott.

De nyilván te is próbáld magad elengedni, nem azon fog múlni a vizsgád,hogy sikerül vagy sem,hogy abban a pár órában mit csináltok,amíg találkoztok..

De megértem tényleg,hogy ilyen kötelező jeleggel nincs kedved.

De mondom,a barátod is hibázik.És meg kéne értenie,hogy a vizsgaidőszak nehéz,kevesebbet érsz rá és feszültebb is lehetsz.És nem zsarolással elérni a dolgokat.

2016. dec. 22. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!