Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom érzelmileg zsarol? Vagy igaza van?
Nem tudom, melyik a gázabb: az, hogy ő előre eldönti, hogy x napon fogtog szexelni, vagy az, hogy te már egy héttel előre kijelented, hogy nem lesz kedved.
Én mindenesetre biztos nem lennék együtt olyan pasival, aki nem tud kikapcsolni legalább egy félórára.. Nekem is vizsgaidőszak van, halálra parázom magam, és ilyenkor konkrétan jobban kívánom a szexet, mint alapból, mert végre kikapcsol és ellazít, addig se aggódok, utána még kicsit szeretgetjük egymást, és tök jól feltölt, több energiával állhatok neki újra tanulni és stresszelni.
"te már egy héttel előre kijelented, hogy nem lesz kedved. "
HOLNAP. Lebetűzzem? Nem egy hét, hanem egy nap.
Emberfüggő, kit mennyire kapcsol ki a szex, van, akinek egyáltalán nem megy, ha stresszes és csak még frusztráltabb lesz attól, hogy nem tudja elengedni magát.
Sry, félreírtam, de attól még ugyanannyira tartom gáznak. Még azt is, aki 1 órára előre eldönti. Szóval ilyen szempontból tökmindegy.
"Még azt is, aki 1 órára előre eldönti. Szóval ilyen szempontból tökmindegy."
De akkor ilyen alapon az miért nem gáz, hogy valaki egy napra előre eldönti, hogy neki márpedig akkor majd szex KELL?
Elolvastad az előző válaszom??? :D
Én nő vagyok de úgy gondolom, hogy valami nagyon nem stimmel ha ennyire nem kívánod a párod. Én ha hosszabb ideig nem látom szinte rávetem magam. (Nálunk tuti előbb lenne szex aztán ajándékozás :D)
Másrészt ritkán is találkoztok? Minden bizonnyal nem egyedül a szexre értette azt hogy elhanyagolod...
Hm. Nekem most előrehozott vizsgaidőszakom volt. Életemben nem stresszeltem ennyit közben, mint ebben a rövid félévben. Itt vagyok 32 éves fejjel, majd tízéves párkapcsolattal, szeretem is a szexet, de annyira le voltam terhelve, hogy ha be is adtam a derekam egy menetre, hát legtöbbször nem bírtam agyban ott lenni. Elmenni sem igazán tudtam, pedig ezzel sosem volt gondom, és látszott is, hogy nem tudok kikapcsolni. A párom olykor duzzogott egy kicsit, de beletörődött, hogy ezt a néhány hetet ki kell bírni így. Nem is erőltettük nagyon a szexet, mert neki úgy nem az igazi, ha én nem élvezem.
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, abszolút megértelek, kérdező. Szerintem a barátodnak illene megérteni, hogy most neked ez fontos. Szexelni bőven lesz még időtök utána, hiszen az teljesen szabad döntés, de az egy tárgyból felvehető vizsgák száma véges, sőt esetenként az elért érdemjegy is fontos lehet. Akárhogy is vagytok amúgy egymással (hogy valóban elhanyagolod-e olyankor is, amikor nincs semmi fontos dolgod), most ebben akkor is megértőnek kéne lennie szerintem. Főleg, hogy aránylag rövid időről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!