Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom érzelmileg zsarol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom érzelmileg zsarol? Vagy igaza van?

Figyelt kérdés
holnap találkoznánk, hogy odaadjuk a karácsonyi ajándékot egymásnak. Vizsgaidőszak van, nagyon sokat tanulok, stresszelek, jövő hét közepén lesz egy fontos vizsgám. Ezek miatt annyira nincs kedvem szexelni. De a barátom erősködik, hogy holnap az ajándékozáson kívül legyen szex is. mondtam, hogy most nem szeretnék... Erre nagyon kiakadt, hogy alig szexelünk, szerinte én nem foglalkozom vele, elhanyagolom a kapcsolatunkat stb
2016. dec. 22. 16:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, melyik a gázabb: az, hogy ő előre eldönti, hogy x napon fogtog szexelni, vagy az, hogy te már egy héttel előre kijelented, hogy nem lesz kedved.

Én mindenesetre biztos nem lennék együtt olyan pasival, aki nem tud kikapcsolni legalább egy félórára.. Nekem is vizsgaidőszak van, halálra parázom magam, és ilyenkor konkrétan jobban kívánom a szexet, mint alapból, mert végre kikapcsol és ellazít, addig se aggódok, utána még kicsit szeretgetjük egymást, és tök jól feltölt, több energiával állhatok neki újra tanulni és stresszelni.

2016. dec. 22. 17:11
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
A szex agyban dol el viszont siman lehet, hogy bar a kerdezo ugy erzi, hogy nem kivanja a szexet, azonban ha mar talalkoznak es pl csokoloznak siman azo nnal megjonne a kedve. A leginkabb kiborito nekem az lenne azonban h a srac elore kozli h legyen szex, erre nem is csoda h a kerdezo kapasbol elutasitoan reagal....
2016. dec. 22. 17:17
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

"te már egy héttel előre kijelented, hogy nem lesz kedved. "

HOLNAP. Lebetűzzem? Nem egy hét, hanem egy nap.

Emberfüggő, kit mennyire kapcsol ki a szex, van, akinek egyáltalán nem megy, ha stresszes és csak még frusztráltabb lesz attól, hogy nem tudja elengedni magát.

2016. dec. 22. 17:20
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

Sry, félreírtam, de attól még ugyanannyira tartom gáznak. Még azt is, aki 1 órára előre eldönti. Szóval ilyen szempontból tökmindegy.

2016. dec. 22. 17:25
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

"Még azt is, aki 1 órára előre eldönti. Szóval ilyen szempontból tökmindegy."

De akkor ilyen alapon az miért nem gáz, hogy valaki egy napra előre eldönti, hogy neki márpedig akkor majd szex KELL?

2016. dec. 22. 17:27
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
#15 és a többi értetlen. Azt hiszem, joggal feltételezhetjük, hogy a kérdező és a párja nem naponta találkoznak. A srác talán napok óta, talán egy hete várja a találkozást, és feltehetően, egészséges fiatalemberként a testi kapcsolatra is igénye van. Miért baj, ha erre rákérdez? Miért baj, ha jelzi csalódottságát? Aztán lehet, hogy kamu az egész, mert már csak mi vitatkozunk magunk között, a kérdező már rég máshol jár.
2016. dec. 22. 17:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Elolvastad az előző válaszom??? :D

2016. dec. 22. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
34%
Egy kapcsolatban egy probléma közlése, nem érzelmi zsarolás.
2016. dec. 22. 18:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok de úgy gondolom, hogy valami nagyon nem stimmel ha ennyire nem kívánod a párod. Én ha hosszabb ideig nem látom szinte rávetem magam. (Nálunk tuti előbb lenne szex aztán ajándékozás :D)

Másrészt ritkán is találkoztok? Minden bizonnyal nem egyedül a szexre értette azt hogy elhanyagolod...

2016. dec. 22. 19:41
 20/21 RoseTyler ***** válasza:
45%

Hm. Nekem most előrehozott vizsgaidőszakom volt. Életemben nem stresszeltem ennyit közben, mint ebben a rövid félévben. Itt vagyok 32 éves fejjel, majd tízéves párkapcsolattal, szeretem is a szexet, de annyira le voltam terhelve, hogy ha be is adtam a derekam egy menetre, hát legtöbbször nem bírtam agyban ott lenni. Elmenni sem igazán tudtam, pedig ezzel sosem volt gondom, és látszott is, hogy nem tudok kikapcsolni. A párom olykor duzzogott egy kicsit, de beletörődött, hogy ezt a néhány hetet ki kell bírni így. Nem is erőltettük nagyon a szexet, mert neki úgy nem az igazi, ha én nem élvezem.

Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, abszolút megértelek, kérdező. Szerintem a barátodnak illene megérteni, hogy most neked ez fontos. Szexelni bőven lesz még időtök utána, hiszen az teljesen szabad döntés, de az egy tárgyból felvehető vizsgák száma véges, sőt esetenként az elért érdemjegy is fontos lehet. Akárhogy is vagytok amúgy egymással (hogy valóban elhanyagolod-e olyankor is, amikor nincs semmi fontos dolgod), most ebben akkor is megértőnek kéne lennie szerintem. Főleg, hogy aránylag rövid időről van szó.

2016. dec. 22. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!