Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelen kép hiányában tiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen kép hiányában tiltott le faceről?

Figyelt kérdés

Régi reménytelen szerelmem intim képet kért tőlem facen. Persze nem küldtem neki. Erre még győzködött egy ideig majd azt írta: "itt befejeztük". Majd másnap letiltott.

Miért?

22L

2017. ápr. 24. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valószínű csak ennyit akart tőled.

Jól tetted, hogy nem küldtél. Egy ilyen kép szerintem annyira intim, hogy én a páromnak sem küldenék több év után sem.Nem azért mert nem szeretem vagy nem bízok benne.Hanem mert bármi történet,akár elhagyhatja a telefonját és kikerülhetnek a képek..Vagy bármi.

De egy kvázi idegennek,akivel most kezdtél el beszélgetni, jó hogy nem küldesz, nem tudom hogy képzelik..

Főleg,hogy ahogy kap egy srác egy ilyen képet, egyből küldi tovább a haveroknak

2017. ápr. 25. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
zsarolni akart...
2017. aug. 11. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!