Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket felizgat egy meztelen nő látványa?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 00:00
1/40 anonim válasza:
Engem igen, de ha egy hetero lányt kérdeznél, más választ kapnál...
2/40 A kérdező kommentje:
Minden nő biszexuális...
2016. nov. 28. 00:19
3/40 anonim válasza:
Nem vagyok biszexuális.
A legtöbb heteoszexuális nőt is lenyűgözi egy szép női test látványa, de nem érez késztetést interakcióra, olyasmi lehet ez mint egy gyönyörű pillangó bámulása, ámulatba ejt, de nem több.
4/40 anonim válasza:
ez hülyesèg, vannak csak hetero nők. Ezt leszbikuskènt mondom.
5/40 A kérdező kommentje:
Engem férfiként nem tud lenyűgözni egy másik férfi tökéletes, kigyúrt teste, ezért vagyok heteró.
2016. nov. 28. 00:27
6/40 anonim válasza:
Hetero vagyok legjobb tudomásom szerint, de felizgat ha olyan. Nagy csodálója vagyok amúgy is művészeti értelemben a női testnek, lehet ez ezzel is összefügg.
7/40 anonim válasza:
Egy szép, arányos, test esztétikum, nem pedig erotika kategória.
Például engem az aputest lájtosabb változata hoz lázba, de attól még elismerem és megnézem egy dávid szobor tökéletességét.
8/40 A kérdező kommentje:
"Hetero vagyok legjobb tudomásom szerint, de felizgat ha olyan. Nagy csodálója vagyok amúgy is művészeti értelemben a női testnek, lehet ez ezzel is összefügg."
Nem függ össze, csak te is biszexuális vagy, ami még nem tudatosult benned.
2016. nov. 28. 00:39
9/40 A kérdező kommentje:
Itt most szexuális izgalomról, hormontermelésről van szó, nem csodálatról.
2016. nov. 28. 00:40
10/40 anonim válasza:
Akkor itt a szűkszavú válasz: nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!