Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket felizgat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket felizgat egy meztelen nő látványa?

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 00:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon jó teste van, akkor igen, de nem azért mert megkívánom, hanem mert a helyébe képzelem magam.
2016. nov. 28. 00:54
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

Most ennek a kérdésnek mi a lényege? Hogy leoktass mindenkit, hogy heterók vagy biszexek?

Nem minden nő biszexuális. Semmi alapja nincs az állításodnak.

Ha valaki elismer egy esztétikus testet a saját neméből és azt mondja, hogy jól néz ki, de nem vált ki belőle semmi szexuális dolgot, akkor az illető heteró.

Én pl. elismerem, hogy xy testépítőnek tök jól kidolgozott a teste és arányos. Ettől még nem áll fel rá.

2016. nov. 28. 00:57
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Izgatni nem izgat, csak néha megnézem, ha annyira tökéletes.
2016. nov. 28. 00:59
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy bi vagyok, nem úgy hoz lázba hogy az adott nővel akarnék valamit kezdeni:D Meg ha mondjuk nem erotikus akar lenni a hangulat, tehát ha pl a rajzmodellt nézem nem mozdul meg bennem semmi, de ha egy erotikus fotózás eredményét akkor igen. De lehet az is persze hogy egy mondat után te jobban ismersz mint én magam.
2016. nov. 28. 00:59
 15/40 anonim ***** válasza:
Kolis vagyok, pls. Nem.
2016. nov. 28. 01:04
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Heteró vagyok és egyáltalán nem izgat fel, lehet akármilyen bomba nő. Esetleg irigykedek egy kört, hogy nekem miért nincs olyan testem, de nem izgat fel, nem kívánom szexuálisan.
2016. nov. 28. 01:06
 17/40 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
nekem semleges. Nem taszít, nem vonz, nem vált ki bennem semmit.
2016. nov. 28. 01:54
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmegyek egy újságos stand előtt, a férfiakat megcélzó magazinok nagy részén kigyúrt, félmeztelen férfiak vannak. A hetero férfiak jó része képes értékelni egy kidolgozott férfi testet (persze nem esztétikai szempontból).

Az meg jó nagy baromság, hogy minden nő biszex. Platón meg azt mondta, hogy egy férfi igaz társa csak egy másik férfi lehet, de attól még ez sem lesz igaz...

2016. nov. 28. 03:00
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem
2016. nov. 28. 06:53
 20/40 RoseTyler ***** válasza:
90%
Volt már alkalmam pár aktot rajzolni (huszonéves lányt), és nem izgatott fel. :D Viszont gyönyörű női testek vannak, íves, kecses, szemet gyönyörködtető vonalakkal, de nincs mi felizgasson bennük. Sőt, önmagában egy férfi test látványa sem izgat fel, mert a látványnál azért több kell ehhez.
2016. nov. 28. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!