Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket felizgat egy meztelen nő látványa?
Miért kell mellébeszélni?
Az volt a kérdés, hogy felizgat-e titeket.
Nyilván mindenkinek tetszik a szép test, egy hatero fiú is látja, ha szép egy férfi fizikuma, de nem ez a kérdés.
Egyáltalán nem izgat fel,elismerem ha látok egy jó női testem,meg is nézem de ennyi.
26/N
Biztos valahol olvastad, hogy minden Nő homo v. biszex, mert az Essex egyetem férfi kutatói megfigyelése alapján a nők pupillái kitágultak mind a férfi mind a nő meztelen látványától, maszturbációjától.
Nekem az a véleményem, hogy ez még magában semmit nem bizonyít, ráadásul egy csomó kutatási eredményt cáfoltak vagy helyesbítettek már.
Legutóbbi ilyen megfigyelés ami bejárta az internetet arról szólt, hogy azok a nők akik rendszeresen isznak okosabbak, magasabb az IQ-juk mint a nem ivóknak. :)
Szóval önmagában a pupilla tágulat az izgalom szerintem nem bizonyíték. Mert ha csak ezt vesszük alapul, akkor a természet filmekben állatok pl. lovak, oroszlánok párzását figyelve is kitágul az ember pupillája, ez ösztöni zsigeri dolog, mert a saját nemzésére emlékezteti. De nyilván senki sem szállna be közéjük ilyenkor.
Más számtalan dolog is kiválthat izgalmat. Egy luxusautó puszta látványától is gyorsabban ver a pulzusom és akkor mi van?
Szerintem az emberek nem egyformák, a nemi orientációba is beleszól a kisgyermekkori élmények és számos hozott genetikai tényező is. Ha egyedül maradnék egy nővel egy lakatlan szigeten akkor sem fanyalodnék rá, annyira már ismerem önmagam.
Nőkkel dolgoztam testközelben, masszíroztam, soha nem jöttem nemi izgalomba. Viszont a női szépséget valóban elismerem, jó érzés ránézni, úgy ahogy azt írta előbb valaki, de eszembe sem jutna rávetni magam.
Én értem hogy fiúként egy ilyen cikk olvasása után beindul a kis fantáziád és kombinálásba kezdesz, de ne kezeld megmásíthatatlan tényként, és főleg ne gondold azt, hogy a nők valójában egymást kívánják csak szégyenből vagy jó neveltségből nem kezdenek egymással. Ma már nem szégyen, ha akarnák megtehetnék, még sem látok magam körül sok ilyen kapcsolatot.
Mert erre van kihegyezve a figyelmed.
Ez olyan, mint amikor az ember terhes lesz, rögtön mindenhol meglátja a szintén babát várókat, pedig addig észre sem vette őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!