Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket felizgat egy meztelen nő látványa?
Jaj, drágám... :D
Leszbikus nő vagyok, és hidd el, örülnék ha minden nőben lenne biszexualitás, de nem. :D Ahogy valaki írta, erre hegyezed ki a figyelmedet, azért látsz ennyit belőlük. Én meg úton-útfélen heteró nőkbe botlok, akiket kicsit sem érdekel a nőkkel való szex. :(
Inkább akkor izgat fel, ha valami olyan ruhában van, ami nekem bejön :)
21/L (bi)
De te mégis csókolóztál nővel annak ellenére, hogy heteró vagy. Nem furcsa?
35 vagyok: nekem is felfordul tőle a gyomrom, ezért sem volt kifejezetten kellemes az élmény- gondolom én. A történet egyébként úgy nézett ki, hogy egy koncerten cseppet sem szomjasan tántorogtam (táncoltam?), amikor lekapott a csaj, csak úgy, minden bevezető nélkül. Majd el is búcsúztunk. Szerintem ő sem az első pohárkájánál tartott, megjegyzem. Szóval nem, így nem tartom furcsának. Ha téged csak úgy lekapna egy pasi, az sem a te döntésed lenne vagy a te látens homoszexualitásod ékes bizonyítéka. Nem az történt, hogy megbeszéltük, hogy na most akkor smacizunk (bár még a gimiben pár osztálytársnőm csinált ilyet, ők sem biszexek, csak kíváncsiak voltak- tudod, tinikorban az ember keresi a maga útját), nekem ebbe nem igazán volt beleszólásom.
Nagyon végletekben látod a világot. Ilyen alapon ha elmész egy prostihoz csak úgy, egy szopásért, akkor ha utána kiderül, hogy amúgy transzi és farka van, azaz téged gyakorlatilag egy férfi szopott le, akkor most homokos leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!