Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mire gondoltatok mikor először láttátok a pasitokat meztelenül?
Azt gondoltam: "hűűű"
Egyébként meg okozott meglepetést. Végső soron pozitívnak bizonyult, de azért az aktuális érzés kicsit elbizonytalanított. Nem pont azt találtam a gatyájában, amire számítottam, na. De határozottan tetszett, és azóta is nagyon tetszik :)
A mostaninál arra hogy "úristen, ennek mekkora?! Hosszú éjszaka lesz..." Az előzőnél meg arra, hogy "ajajh, ezt hogy fogom egyáltalán érezni? :\"
Fő a változatosság 😊 Amúgy a kicsit 2 alkalom után megszoktam, és szuper volt, még a mostani két év után is tud fájdalmat okozni, pedig azért nem 20+
Az exeknél már nem emlékszem mikre gondoltam, de szerintem semmi különösre.
Érdekes, nem gondoltam semmire a testével kapcsolatban. Nagyon-nagyon jó élmény volt, odavoltam attól, hogy milyen figyelmes, mennyire odafigyel, és azonnal reagál a legkisebb - még a nem szándékos - jelzésemre is... és persze azon voltam, hogy mindezt vissza is kapja tőlem. Valahogy a testi adottságai teljesen irrelevánsak voltak, nem nagyon érdekeltek.
Később rájöttem, hogy szőrösebb, mint az ideálom, meg persze kevésbé izmos, de kb. pont lesz..rtam.
A jelenlegivel 30éves koromban találkoztam. Szőrtelenebb, világos bőrű férfi. Nagyon tetszett hogy férfias testalkatához eredendően kevésbé szőrös és nagyon sima-feszes bőre van. Átlagos méretű kifejezetten szép pénisszel találtam szemközt magam amikor odáig jutottam. Mivel tudott is vele bánni, semmi kivetnivalót negatívumot nem találtam benne.
Szerintem ha valaki valami igazán negatív meglepetésben részesül, ott nincs folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!