Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti mire gondoltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mire gondoltatok mikor először láttátok a pasitokat meztelenül?

Figyelt kérdés
Mir gondoltatok a testéről, nemi szervéről? Okozott pozitív vagy negatìv meglepetést?

2017. ápr. 18. 19:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%

Azt gondoltam: "hűűű"

Egyébként meg okozott meglepetést. Végső soron pozitívnak bizonyult, de azért az aktuális érzés kicsit elbizonytalanított. Nem pont azt találtam a gatyájában, amire számítottam, na. De határozottan tetszett, és azóta is nagyon tetszik :)

2017. ápr. 18. 19:17
 2/17 anonim ***** válasza:
62%

A mostaninál arra hogy "úristen, ennek mekkora?! Hosszú éjszaka lesz..." Az előzőnél meg arra, hogy "ajajh, ezt hogy fogom egyáltalán érezni? :\"

Fő a változatosság 😊 Amúgy a kicsit 2 alkalom után megszoktam, és szuper volt, még a mostani két év után is tud fájdalmat okozni, pedig azért nem 20+

Az exeknél már nem emlékszem mikre gondoltam, de szerintem semmi különösre.

2017. ápr. 18. 19:23
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, nem gondoltam semmire a testével kapcsolatban. Nagyon-nagyon jó élmény volt, odavoltam attól, hogy milyen figyelmes, mennyire odafigyel, és azonnal reagál a legkisebb - még a nem szándékos - jelzésemre is... és persze azon voltam, hogy mindezt vissza is kapja tőlem. Valahogy a testi adottságai teljesen irrelevánsak voltak, nem nagyon érdekeltek.

Később rájöttem, hogy szőrösebb, mint az ideálom, meg persze kevésbé izmos, de kb. pont lesz..rtam.

2017. ápr. 18. 19:36
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Semmit, azzal voltam elfoglalva, hogy úristen ugye nem talál undorítónak és próbáltam takargatni magam
2017. ápr. 18. 19:48
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

[link]

Ezt gondolják.

30/f

2017. ápr. 18. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
Azt, hogy " végre már láthatom teljes egészébe és pont olyan, ahogy elképzeltem"
2017. ápr. 18. 20:21
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Én le voltam nyűgözve, nem kicsit. :) De a mai napig imádok gyönyörködni benne. Szó szerint nagyon nagy meglepetés volt, és a képességei csak fokozták ezt.
2017. ápr. 18. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
semmit nem gondoltam, az átlagnál is átlagosabb ilyen tekintetben
2017. ápr. 18. 20:53
 9/17 icu75 ***** válasza:
44%

A jelenlegivel 30éves koromban találkoztam. Szőrtelenebb, világos bőrű férfi. Nagyon tetszett hogy férfias testalkatához eredendően kevésbé szőrös és nagyon sima-feszes bőre van. Átlagos méretű kifejezetten szép pénisszel találtam szemközt magam amikor odáig jutottam. Mivel tudott is vele bánni, semmi kivetnivalót negatívumot nem találtam benne.

Szerintem ha valaki valami igazán negatív meglepetésben részesül, ott nincs folytatás.

2017. ápr. 18. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
Csak arra h olyan a testalkata mint Joseph Pilatesnek es h ilyen alkatu pasim meg nem volt.
2017. ápr. 18. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!