Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek könnyűvérű ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek könnyűvérű ez a nő?

Figyelt kérdés

[link]

Csúnyább szavakkal is lehet illetni, de nem akartam trágár lenni.

Szóval ezt a sztorit maga a nő írta le a tönkrement házasságáról, de én végig azt éreztem, hogy ez mekkora egy r.banc.

Aki nem akarná elolvasni: a nő megismerkedett a leendő férjével, akivel viszont nem volt jó a szex, mert a férfi túl gyengéd volt, a nő meg durvább szexre vágyott. Ezért megcsalta a férjét, összejött egy másik pasival akivel persze fantasztikus volt a szex, de rájött, hogy a szerelem nem egyenlő a szexszel, ezért visszament a pasijához, akivel összeházasodott és szült neki egy ikerpárt. De aztán megint rájött, hogy neki milyen fontos a szex és elkezdett szeretőt tartani. Végül rájött, hogy ez milyen undorító és elvált a pasitól. Azóta összejött egy másik férfival akivel órákig tud szeretkezni.

Szóval szerintetek is könnyűvérű ez a nő?

2017. ápr. 23. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ez nem könnyűvérűség.. bár illett volna beszélgetni a férjével, és elmondani mire vágyik! Ha akarták volna, meg tudták volna oldani.. csak a csaj nem mondta el.. a férfi meg sz@t a nőjére.

Ezért is látszik, hogy nem a szex a kapcsolat alapja, hanem a kommunikáció! Ha megbeszélték volna, alkalmazkodtak volna a másik igényeihez, akkor még most is együtt lennének!

2017. ápr. 23. 20:39
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
Az vélemény hogy lenézel másokat? Gratulálok. ez nem a cikk szereplőit minősíti. Brutál szegényes lelkivilága van annak aki arra élvez hogy megvet másokat.
2017. ápr. 23. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
22%

Kb. én is azt látom te, kedves kérdező. A csaj egy frusztrált kislány volt, aki várta álmai lovagját. Meglátott egy külföldi srácot, akitől egyből szétdobta a lábát, mert egzotikus volt és valószínűleg pénzes is. Így, gyerekként beleugrott egy házasságba. Később rájött, hogy mégsem olyan ász a hapsi és ösztönlényként elment mással dugni, aki az útjába esett. Ezt még keverte össze-vissza.

Nekem az egész sztorival egy gondom van: Minden ilyen történetből süt, hogy a mesélő mentegetni akarja magát a gerinctelenség alól. Ha egy pasi félrelép, jellemzően elmondja pár mondatban, hogy dugni akart, ivott és ezért dugott. Ellenben a legtöbb félrelépő nő oldalakat ír arról, hogy viszketett neki lent és dugni akart, miközben próbálja mentegetni magát és hárítani a saját jellembeli hibáját. Ennél a csajnál külön poén, hogy mint egy kisgyerek, vissza-vissza szaladgált a kényelembe, mert azért az tetszett, hogy mindent a popsija alá tesznek és fényesre is nyalják azt. Egyszerűbb lett volna, ha leírja, hogy egy önző érdekember.

2017. ápr. 23. 20:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Vagy igaz, vagy nem. Az tuti, hogy a beküldött történeteket nem turbózzák fel, még az elgépelési hibáimat sem javították ki. Szerintem is igaz lehet ez a cikk.
2017. ápr. 23. 20:41
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez a véleményem róla. Egyéb kérdés?
2017. ápr. 23. 20:41
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
A nő megtalálta a boldogságát. Ez nem etika vagy konnyuveruseg kérdése. Szerintem ez egy jo sztori. Az emberek nagy resze ennyire nem bator. Ő mert es nyert.
2017. ápr. 23. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Oké kérdező, mindenkinek joga van a véleményéhez. Szerinted ez a nő - hiába nem ismered- könnyűvérű, vagyis finoman lek*rvázad. Szerintem te meg egy életunt, besavanyodott nő vagy, aki utálkozik azokra akinek több pasi is jut. Nekem meg ez a véleményem, amihez nekem is jogom van. Igaz, nem ismerlek jobban mint te a cikkbeli nőt, de ez nálad sem volt akadály a véleménynyilvánításban.
2017. ápr. 23. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
#16: Tehát, ha félredugok, akkor bátor vagyok és megdicsérsz? Járunk? :D
2017. ápr. 23. 20:56
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát ja, tényleg nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki folyamatosan csalja a férjét.
2017. ápr. 23. 20:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ehhez tudnom kellene, ki mit tart könnyűvérűnek. Idiótának idióta, de hát azt a törvény nem bünteti...
2017. ápr. 23. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!