Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyüvérü lánnyal lefeküdni?
Egy lány konkrétan felkinálkozott nekem hogy átjön hozzám és csináljunk 'valamit' mert már rég csinálta. Elég könnyüvérü, másrészt én még sosem csináltam igy kicsit stresszelek hogy mit csináljak. Egyrészt bennem van hogy nem egy ilyen lánnyal kéne elveszteni, másrészt bennem van hogy mi van ha már annyi pasi járt benne hogy hordoz valamit?
Ti mit csinálnátok?
Csinálni valamit? Áh, biztos túrós derelyére gondolt, azt már rég főzött... :DDD
Amúgymeg küldd hozzám :DDD
Ő tudja,hogy szűz vagy?
Mert ha nem és szex közben észreveszi,hogy bénácska vagy nehogy utána azt terjessze rólad,hogy benga vagy az ágyban.
Most mi a para oka?
A gumihasználat természetesen alap dolog, akkor is, ha szűz lánnyal fekszel le.
Az, hogy kivel "kéne" elveszíteni, teljesen rajtad áll, kutya nem szól bele, híresztelni meg nem kell.
Ha meg nem érzed magadhoz méltónak a helyzetet, azt kerek perec mondd meg a csajnak.
Elég tutyimutyi hozzáállásod van, már ne is haragudj.
18:59-nek van igaza, zöld pacsit kapott!!!
Jót szórakozik, aha, aztán majd annyira belejön, hogy egy idő után pénzért is vállalja majd, és a pótos IFA is megfordul benne tolatás nélkül...
Hogy is szólt az ének? "Kis kvákból lesznek a nagyok..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!