Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai lenne lefeküdni vele?
Felnőtt vagy, tedd amit jónak látsz :) Ha te úgy érzed hogy nem korai, megbízol a párodban, akkor nyugodtan vágjatok bele, nincs a szexben semmi rossz. Ha viszont kétségeid vannak, akkor várj még, érezni fogod mikor állsz készen. Velem is ez volt, mondjuk nekem nem korai volt hanem a partner nem stimmelt amikor kételkedtem, aztán másik párral már semmi kétségem nem volt. 19 voltam.
24/L
Ahogy érzed.
"Èn szűz vagyok, ő már nem." A szitu ugyanez volt nálunk, de nekem 1 hónap egy kicsit kevés lett volna, mert ezalatt alig találkoztunk, távkapcsolat.
Ha úgy érzed, hogy készen állsz rá testileg, lelkileg, mindenhogyan, akkor hajrá. ;)
Korai? 18 évet vártál.
Ahogy érzed, csak azért nem lefeküdni a sráccal, mert úristen, mit fognak gondolni, butaság. Ha bízol benne szerintem vágjatok bele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!