Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyüvérü lánnyal lefeküdni?
Egy lány konkrétan felkinálkozott nekem hogy átjön hozzám és csináljunk 'valamit' mert már rég csinálta. Elég könnyüvérü, másrészt én még sosem csináltam igy kicsit stresszelek hogy mit csináljak. Egyrészt bennem van hogy nem egy ilyen lánnyal kéne elveszteni, másrészt bennem van hogy mi van ha már annyi pasi járt benne hogy hordoz valamit?
Ti mit csinálnátok?
#8: Szegény, a végén még megsajnálom, amiért leszóltam, hisz ő csak szexelni akart egy jót.. El tudom képzelni, hogy egy ilyen beállítottságú lány hány pasival akar "szexelni egy jót". Az ilyen felkínálkozik bárkinek, aki kicsit is bejön neki, terpeszt, ha kell, ha nem. Az ilyenekből lesznek a nagy r*ibik, akiket bárki elvihet egy körre, mert 0 tartás van bennük.
Nem puffogok én, csak megjegyeztem, hogy ez ultra gáz. És akkor ennek a normális nők isszák meg a levét, mert az ilyen p*icsák miatt akar egyre több férfi csak szexet..
Ki a büdös francot érdekel, hogy hány embernek ajánlkozik fel, és hánnyal szexel? Szvsz normális ember nem ilyenek alapján ítéli meg a másikat, mivel önmagában ennyiből nem lehet túl sok mindenre következtetni.
Röhögnöm kell, ha vki az értékét abban látja, hogy van "tartása". Miféle tartás? Miről beszéltek?
Az erkölcs és az érték abban rejlik, ha valaki nem árt másoknak, és mellé még AD is. Egy szingli nő, aki szexelni szeretne egy szingli férfival, mégis kinek árt, hogy ezt a fikavihart érdemelje? Normál esetben annyi történik, hogy szexelnek egyet, örömet szereznek egymásnak.
És nem, nem az ilyen nők miatt nem értékel titeket senki értelmes, hanem mert egy büdös percét nem éritek meg az embernek. :) Nem vagytok "normális nők", de felőlem éljetek álomvilágban.
"Titeket senki értelmes, hanem mert egy büdös percét nem éritek meg az embernek."
Az érzés kölcsönös. Nemhogy még öröket szerezzek egy ekkora tuskónak. :D Ahhoz FÉRFINAK kell lenni.
20:32 én veled értek egyet :))) adtam neked is a zöld pacsit.
Ja, és fikafikafikafikafika!!!
Pedig tényleg álomvilágban éltek. Nem vagyok szent, nem vagyok tele csupa pozitív személyiségjegyekkel és nulla rosszal, volt szexkapcsolatom is és ha szingli lennék simán szexelnék azzal, aki bejön. (Nem, nem összevissza bárkivel és nem pénzért. :DD)
Ettől függetlenül olyan komoly kapcsolataim voltak (és van) mindig amiben értékelt a párom és komolyan gondolta velem és senkinek nem kellettem csak szexre, még a szexkapcsolatos páromnak sem.
Az ilyen nők akik tartásról meg erkölcsről prédikálnak, általában savanyúak, olyanok mint a jégcsap, végtelen időn keresztül kell nekik bizonyítania a férfinak, hogy nem csak szexet akar, megvetnek másokat, akik szimplán élvezik az életet, pedig a férfiak (azok is, akik nem csak szexet akarnak) csak élvezni akarják az életet, és úgy en bloc szvsz fárasztó lehet velük kapcsolatban élni. Ha férfi lennék, nekem sem kéne ilyen másokon ítélkező, lenéző, megvető nő.
20:41, a "fikafika" arra ment, amit az előtted szóló írt :D ő emlegetett fikavihart :D
20:44, én értem, mire gondolsz, nem is azzal van a baj. De ha egy csaj felkínálkozik 1 pasinak, akkor mi arra a garancia, hogy másnak NEM kínálkozik fel? Érted, mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!