Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyűvérű lennék ha megtenném?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérű lennék ha megtenném?

Figyelt kérdés

Eg olyan helyen dolgozom ami szállást is ad, viszont a lakásban amiben vagyunk csak én és egy férfi ismerősöm van.

Eleinte "féltem" mi lesz de jó barátok lettünk.

Nekem még nem volt szexuális kapcsolatom párom sem volt.

Eleinte nem is tetszett a srác.

Viszont az egyik nap tévéztünk a nappaliban, és én kicsit lehunytam a szemem mondhatni félálomban voltam.

Ezután a kanapén mellém bújt, kicsit tapizott és a nyakamat próbálta csókolgatni.

Azonnal felálltam a kanapéról és bementem a szobámba...

Megbeszéltük bocsánatot kért.

Viszont ahogy elgondolkodtam rajta, 21vagyok és nekem sem közömbös, akkor miért ne?

Nem tudom mi van velem, nem szoktam ilyen lenni de belegondoltam miért ne tennénk meg...

Ezáltal könnyű vérű lennék?

Egyáltalán jó ilyenbe belemmeni?

Vagy felejtsem el a gondolatát is?

2016. aug. 10. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Ha még szűz vagyok, felejtsd el!! Ne azért, mert ribis, hanem mert ő csak egy numerát akar, és nem valószínű, hogy túl figyelmes lesz veled, lehet rossz élmény lenne, másrészt a végén még beleszeretsz. Jobb ezt elkerülni. Keress komoly kapcsolatot elsőnek, ezt jó tanácsként mondom. :)

20L

2016. aug. 10. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Szűz vagy, bocsánat.
2016. aug. 10. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Nem, szerintem nem vagy könnyű vérű. Ha tetszik és már valamennyire ismered és szimpatikusnak tűnik, simán belevághatsz.
2016. aug. 10. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Ha kölcsönös a tetszés miért ne? :) Ez nem könnyűvérűség,csak szabad út a vágyaknak. Ami meg mindkettőtöknek jó.
2016. aug. 10. 20:58
 5/5 Deflohelp ***** válasza:
58%

A testi szerelemben mindig benne van a teherbeesés esélye (ami megfelelő védekezéssel azért jól lecsökkenthető), szerintem azzal érdemes elkezdened, akiben megbízhatsz, hogy ha maradandó nyoma lenne az együttlétnek, akkor is melletted (mellettetek) marad.

Egyébként a könnyűvérűség egészen más kategória, mint a Te eseted.

2016. aug. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!