Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha kiderülne a barátnődről, hogy könnyűvérű lányka volt? Vagy prosti?

Figyelt kérdés

Hogy volt olyan része az életének amikor a védekezés nélkül ismeretlennel egy buliban a WC-ben egymásnak estek.

Hogy könnyen felszedhető,ledér nőszemély volt egykor.

2,3 férfival egyszerre együtt.

Felelőtlen volt a szexuális élete.

Hogy tekintenél ezután rá?

Szeretnéd egyáltalán tudni?

És azt, hogy esetleg egy időben még prosti is volt?

egyetem alatt,után, akár mikor kilátástalan helyzetben, de kimászott belőle és már nem űzi !

2015. máj. 30. 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Vennék neki egy Red Bullt, aztán már röpülne is.
2015. máj. 30. 11:43
 2/19 anonim ***** válasza:

jaj

készülj,hogy kapni fogsz.

2015. máj. 30. 11:43
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
A leírtak közül bármelyik elég, hogy kidobjam, mint macskát szarni.
2015. máj. 30. 11:49
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Ha valami csoda folytán vele is maradnék, mindenképpen elküldeném egy teljes körű nőgyógyászati vizsgálatra, illetve hiv tesztre...

De ha te vagy ez a lány akkor inkább hallgass. A vizsgálatokat viszont csináld meg!

2015. máj. 30. 11:53
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Egy okos nő, ha prostituált volt egyetlen hétig is, akkor a következő kapcsolatában már a második ismerkedéskor megmondja a múltját, annak akivel kapcsolatot akar. Igy tenger dolgot ki tud védeni és meg is szokták lépni. Csak az ostoba nő nem.

"Hogy volt olyan része az életének amikor a védekezés nélkül ismeretlennel egy buliban a WC-ben egymásnak estek.

Felelőtlen volt a szexuális élete. "

Ezt viszont még egy prosti is elítéli, ezt jó ha tudod, mert ez rosszabb. De amikor egy ilyen ember próbálja egy prostit lenézni, és magát egy erkölcsös valakinek beállítni, no az már gyomorforgató:D

2015. máj. 30. 12:01
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

Ilyen voltam. Soha nem titkoltam a férjem tudja, ennek tudatában kérte meg a kezem, vett el feleségül és vállalt velem két kislányt.

Visszagondolva a múltamra elcsodálkozom, hogy voltam ennyire mázlista, hogy megúsztam fertőzés, terhesség nélkül a szeretetprosti időszakomat.

Próbálok minél jobb anyja lenni a lányaimnak (nekem egy önértékelési zavaros alkoholista jutott)

2015. máj. 30. 12:15
 7/19 A kérdező kommentje:

5-ös

Kicsit elkanyarodnék a kérdéstől.

Ha úgy gondolod, hogy ez rosszabb, mint ha prosti lenne akkor a prositnál megfordult-akár csak egyszer is- férfiakat miért nézik le jobban a nők? Miért hiszik, hogy ott szednek össze betegségeket? Miért nem ítélik el azokat a pasikat akik ilyen nőkkel szexelnek? Mert az mégis csak belevaló pasi aki még az ismerkedés napján agyba tudja vinni a nőt! Biztos tud valamit!

2015. máj. 30. 12:49
 8/19 anonim ***** válasza:

7 Kérdező ez a tipusú nő nézi le azokat a pasikat:

"Hogy volt olyan része az életének amikor a védekezés nélkül ismeretlennel egy buliban a WC-ben egymásnak estek.

Felelőtlen volt a szexuális élete. "

Tudod miért? mert a fazont sakkba akarja tartani, mert azt hiszi, hogy akkor "meg óvja" a többi libától.

Ugyanis ez az a tipusú nő, aki vigan csalja a másik at, ellenben ő akár a gyerekein keresztűl is zsarolja a faszit. Magát a megtestesült hűség mintaszobrának állítja be.

Erre szoktam mondani:Memóra problémákkal rendelkező egyed. Akit szinte az összes pasi 40-50 éves korukra ott hagy. Bizony ám:D

2015. máj. 30. 12:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagyok olyan intelligens, hogy nem ítélem el a múltja miatt, ha elmondja meghallgatom és tudomásul veszem és meg is tartom ezt a titkát, nem vágom ki mint macskát sz*rni mert én nem vagoyk ilyen, de ezek a dolgok kiderülnek ismerkedési fázisban és én személy szerint nem mennék bele egy kapcsolatba vele, de barátok lehetünk. Mindenki hozz rossz döntést, nagyon rossz döntést, vagy csak elengedi az egész életét van ilyen, de ha észhez tér, ezek után éljen örökre megbélyegezve... én nem ítélem el ahogy írtam, ő is ember... de kapcsolat kizárt.

f/23

2015. máj. 30. 12:57
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem ismered ezt a bölcs mondást ténymegállapítása világ egyik legnagyobb játékáról?:

A tolvaj s za jha (akit csak az nem d.gott meg aki nem akart) úrinőt játszik, a ku rva meg rosszlányt játszik miközben jó:D

2015. máj. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!