Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek könnyűvérű ez a nő?
Csúnyább szavakkal is lehet illetni, de nem akartam trágár lenni.
Szóval ezt a sztorit maga a nő írta le a tönkrement házasságáról, de én végig azt éreztem, hogy ez mekkora egy r.banc.
Aki nem akarná elolvasni: a nő megismerkedett a leendő férjével, akivel viszont nem volt jó a szex, mert a férfi túl gyengéd volt, a nő meg durvább szexre vágyott. Ezért megcsalta a férjét, összejött egy másik pasival akivel persze fantasztikus volt a szex, de rájött, hogy a szerelem nem egyenlő a szexszel, ezért visszament a pasijához, akivel összeházasodott és szült neki egy ikerpárt. De aztán megint rájött, hogy neki milyen fontos a szex és elkezdett szeretőt tartani. Végül rájött, hogy ez milyen undorító és elvált a pasitól. Azóta összejött egy másik férfival akivel órákig tud szeretkezni.
Szóval szerintetek is könnyűvérű ez a nő?
A no etikatlanul viselkedett a parkspcsolataban. Ez etikatlansag,nem konnyuveruseg.
N
Fogalom zavar ;)
Nem könnyűvérű!
80%-a biztos fiktív, vagy legalábbis meg van "fűszerezve" hogy hatás vadász clickbait címe legyen.
attól hogy valaki beküld egy sztorit, még nem azt jelenti hogy valódi a történet.
ugyan úgy lehet kamu sztorikat gyártani és beküldeni, hogy a nagyközönség meg egy jót csámcsoghasson rajta :)
Szerintem igaz a sztori, de nem zárom ki, hogy kicsit feltúrbózták.
Amúgy hagyjuk már ezt a mások életén csámcsogós dolgot. Véleményem csak lehet nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!