Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem-e, hogy elhívtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem-e, hogy elhívtam?

Figyelt kérdés
Egy vacsorán láttam meg egy lányt, akivel egy egyetemre járunk, de ő fiatalabb nálam. Nagyon tetszett, de nem volt alkalmam odamenni hozzá. Később bejelöltem Facebookon, ahonnan kiderült, hogy valószínűleg van párkapcsolata, bár a párja külföldre jár egyetemre. Ennek ellenére én írtam neki, chatelgettünk. Második alkalommal elhívtam egy kávéra, erre elmondta, hogy van barátja, de ellenére nagyon szívesen beszélget velem és megismerne. Abban maradtunk, hogy majd találkozunk, de akkor sok volt a dolga. Később megint írtam neki, és sikerült megbeszélnünk egy időpontot. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek helyesen cselekedtem-e azzal, hogy elhívtam? Továbbra is tetszik a lány, ahogy egyre többet tudok meg róla, annál jobban. Próbálom leállítani magamat, de nem megy, mert nem szeretném annyiban hagyni a dolgot anélkül, hogy élőben is beszéltünk volna.
2017. ápr. 12. 00:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az érzelmek nevű betegség tünetei már néha jelentkeznek rajtam, hajjaj, bár most jól vagyok éppen. 😃 Segít, hogy ide leírom a dolgokat, és tényleg köszönöm az eddigi válaszaidat.

Én alapvetően azért reszkíroztam meg, hogy ráírok annak ellenére, hogy a képei alapján látszik, hogy van valakije (innen indult minden), mert ANNYIRA tetszett a csaj, hogy azt éreztem, ha nem próbálom meg, örökre bánni fogom.

Én alapvetően abban bíztam (és bízok most is, bár tudom, hiú ábránd, dehát a remény hal meg utoljára), hogy hátha szerencsém van, és nem is olyan boldog a kapcsolata. Sok kapcsolat ér úgy véget, hogy ellaposodik, majd az egyik fél "megismer" valakit, és itt még nem is a konkrét megcsalásra gondolok. Sok esetben ilyenkor kapcsolatból kapcsolatba kerül az illető, nagyon rövid átmenettel. Ebben a konkrét esetben azt gondolom, a részben távkapcsolat jelleg az a tényező, ami gondot jelenthet a lánynál, bár az is igaz, ha szeretik egymást, lehetnek két különböző bolygón is, akkor is együtt maradnak.

2017. ápr. 12. 01:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Azér' vagyok itt, szívesen válaszolgatok :)

Egyetértek, mert tényleg csak bánja az ember ha meg se próbálta.

Értem amit mondasz, ilyen is lehet persze. Innentől már a felek tapintatosságán múlik a dolog. Te nem bolondulsz bele a csajba lehetőleg mielőtt "szabadna" és a csajt se erőltetjük ha tényleg nem akarja. Szóval hajrá, de ha tényleg mindig valami kifogásba ütközöl, akkor engedd el szerintem.

2017. ápr. 12. 01:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Remélhetőleg mikor találkozunk, kiderül minden. Egy dologtól félek csak, hogy a lány sem tudja eldönteni még mit is akar valójában, mivel még nem is ismer eléggé, és nyilván nem is akarja lecserélni a biztos kapcsolatát egy bizonytalanra. Emiatt nem tudom, hogy is álljak hozzá a dologhoz a találkozón. Ha barátságot akar, és nagyon rányomulok, kellemetlenül fogja érezni magát, viszont ha meg nem, és tényleg bizonytalan, akkor meg azt fogja hinni, nem is érdekel igazán.
2017. ápr. 12. 02:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha mást is akar, akkor nem azon fog múlni, hogy a legelső talin rányomulsz-e. Ha már érdekled, akkor nem fog attól elröppenni, hogy nem próbálod meg lesmacizni azonnal :D

Ezt amúgy az első talin azért érzékelni fogod. Bőven vagy annyira értelmes ezek alapján, hogy szerintem levágod, hogy ez most pálya vagy sem. Ha bizonytalan vagy az se baj, ha nem unod még az okoskodásom akkor szívesen meghallgatom a sztorit és objektív véleményt mondok róla, hogy tűnik a csaj a viselkedése alapján.

2017. ápr. 12. 02:10
 15/20 A kérdező kommentje:

Akikkel megbeszéltem eddig (bizalmasabb barátok), mind azt mondták, hogy hát fene se tudja, egy próbát megér a dolog, de ne bízzam el magamat. Szívesen megosztok további részleteket privátban, de már túl késő van ehhez. Holnap (ma) visszatérhetünk rá, ha van időd/kedved. Annyit elmondhatok, hogy nem hazudott, mikor azt mondta, sok dolga van, mert elmondta, mik azok, és tényleg soknak tűnt, meg hát ismerem eléggé az egyetemünk követelményeit ahhoz, hogy tudjam, néha tényleg nagyon durva tud lenni.

Köszönöm az eddigieket és jó éjszakát!

2017. ápr. 12. 02:18
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Hát esküvőt még ne tervezz vele.

De viszont: ha egy csajnak van egy komoly kapcsolata, amit komolyan gondol, akkor nem mond igent idegen palik kávémeghívásaira.

Úgyhogy szerintem simán befűthető a bringa, legalább egy tekerésre.

(Bár nekem ehhez nem lenne pofám, hogy bekavarjak egy foglalt muffnak)

2017. ápr. 12. 09:25
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, mi a célod vele, attól függ. Ha csak pár éjszakára akarod, hajrá. Ha bartánő alapanyagot keresel, akkor viszont én nem hívtam volna el. Tegyük fel, hogy elmegy veled, összejöttök párszor, esetleg a barátját ott hagyja érted. Akarsz olyan barátnőt? Nem. Naív lenne, ha bemesélnéd magadnak, hogy veled nem teheti meg ugyanezt.

Ha barátnőnek akarod, akkor a teendő: ó hogy van barátod, szerencsés fickó. Hát nézd, eléggé bejössz nekem és szívesen megismernélek, szóval ha nem működne vele, hívj fel vagy írj rám, és akkor megihatnánk valamit. Addig is a legjobbakat!

Ennyi.

33F

2017. ápr. 12. 12:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen, hát köszönöm ezeket is. A baj az, hogy tudom, hogyha bármilyen vonzalmat fog kimutatni irántam, akkor én elvesztem. Azzal meg sajnos tisztában vagyok, mennyire etikátlan, amit csinálok, emésztem is rendesen magam miatta. Nyilván nem szeretnék olyan barátnőt, aki elhagy egy másik pasiért, de szerintem nem lehet kijelenteni, hogy ha elhagyja a barátját értem, akkor engem is ugyanígy elhagy majd. A találkozón kiderül majd, hogy meddig tolhatom a biciklit, erősködni semmiképpen nem fogok. Én azt hiszem eddig is megadtam neki az esélyt, hogy könnyen azt mondhassa, eddig és ne tovább, de valamiért ez mégse történik meg, holott én lennék a legboldogabb, ha tiszta vizet öntenénk a pohárba, a személyes találkozással ez is a célom. Az, hogy csak barátság lehet köztünk, lehet, hogy számára evidens, mindenesetre soha nem került szóba.
2017. ápr. 12. 13:30
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

"szerintem nem lehet kijelenteni, hogy ha elhagyja a barátját értem, akkor engem is ugyanígy elhagy majd" -> 100%-ra nem, csak 99%-ra. Naív vagy, mint mondtam. Szerintem kevés tapasztalattal, ha ilyet feltételezel. De nem bántásból mondom.

33F

2017. ápr. 12. 18:26
 20/20 A kérdező kommentje:
Egyelőre még mondjuk szó nincs erről, úgyhogy én megvárnám, mégis hogy áll az egészhez. De azért köszönöm a véleményt, még ha nem is értek maradéktalanul egyet.
2017. ápr. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!