Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Pénteken elmentem egy osztályt...

Pénteken elmentem egy osztálytársamm moziba és mellé elhívtam egy haveromat, de ketten nem ismerték egymást. Szerintetek rosszul tettem, hogy elhívtam a barátomat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Majd megismerik egymást :)
2014. máj. 24. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én biztos kényelmetlenül éreztem volna magam...Nagyon...
2014. máj. 24. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tetted rosszul, így lehet barátkozni.

De miért kérdezed? Valami rosszul sült el?

2014. máj. 24. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
hát helyzettől függ, van mikor én csak kettesben szeretnék lenni az osztálytársammal és nem kívánok senkit oda, de van, mikor szívesen megismerem a barátjaikat is... de ha előre felkészítetted az osztálytársad, hogy megy a barátod is és ő nem ellenezte, akkor nincs ebben semmi rossz. csajok, srácok vagytok vagy vegyesen?
2014. máj. 24. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam egyszer ilyen helyzetben, megbeszéltem a barátnőmmel, hogy együtt ünnepelünk szilveszterkor, de én meghívtam az akkori barátomat is. Nagyon izgultam, hogy hogy fognak kijönni vagy nem lesz e kínos, de jó volt az egész este, nem bántam meg jól kijöttek
2014. máj. 25. 02:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy ha nem beszéled meg az osztálytársaddal, akkor lehet, hogy jól elsül a dolog, de lehet, hogy teljesen rossz és kínos szituációk is kialakulhatnak. Te meg izgulhatsz, hogy jajj, mi lesz. Ezért szerintem beszéld meg az osztálytársaddal előtte. Valahogy az illem is megkívánja, hogy ha nem ismerik egymást, akkor szólj előtte az osztálytársadnak, hogy "figyu már, hozom az egyik haveromat is, nem baj?". Ne csak úgy hirtelen állíts már be vele...

Engem őszintén szólva zavarna.

2014. máj. 25. 02:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem egész jól sült el a dolog csak a szüleim mondták, hogy lehet, hogy az osztálytársam rosszul érezte magát.
2014. máj. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!