Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem?
Figyelt kérdés
Visszautasítottam egy munkát, mert a pasim szerint túl keveset lettünk volna együtt és ez nem tett volna jót a kapcsolatunknak. 28/L2017. márc. 7. 19:38
1/9 anonim válasza:
és te mit gondolsz erről?
am sokszor van olyan, hogy szarabb munkát kell vállalni, vagy rosszabbul fizetőt, hogy később jobb lehetőségeid legyenek, mert lehet az a munka nyújt olyan lehetőségeket fejlődésre, vagy karrierre ami később nagyon megéri :)
24F
2/9 A kérdező kommentje:
szerettem volna vállalni, nem egy álommunka, de jó lett volna
2017. márc. 7. 19:42
3/9 anonim válasza:
és megérte volna szerinted ezt az árat a munka?
24F
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem rosszul tetted. Már most hagyod magad irányítani. miért nem vállal ő olyan munkát, hogy többet lásson téged. Mióta vagytok együtt és hol tart a kapcsolat? Én pl kimentem egyedül angliába a jobb jövő érdekében 4 éves komoly kapcsolat kellős közepén. Aztán ő utánam jött. Most meg van itthon egy kétszintes családi házunk hitel nélkül az én jóvoltomból. Azóta már házasok vagyunk. Fél évet voltam kint, ami alatt nem tartottunk szünetet.
5/9 anonim válasza:
Mármint egyedül voltam kint fél évet. Összességében 5-öt voltunk kint ketten.
6/9 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Amúgy 28 az már inkább N mint L.
7/9 anonim válasza:
Elég komoly a baj, ha a pasid ennyire képes téged irányítani. 28 évesen már nem egy taknyos tini szintjén kéne állnod, de a te életed, úgy cseszed el, ahogy jólesik.
8/9 anonim válasza:
A pasid szerint... És te Szerinted? Meg mennyit keres ő, és mennyit te, hogy így válogathatsz? (nem kell válaszolnod) Pontosabban válogathat ő, hogy neked -vagyis neki- mi a jó, mit csinálj, vagy ne csinálj...
9/9 anonim válasza:
Igen, és? Így indul a zsarolás és korltozás. De ha neked jó, hogy már most kalitkába zár, a te bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!