Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem? (bőv. Lent)
Az oszt.társam bnőjével még szerdán elmentünk a városba csak h bírjunk normálisan beszélgetni. Leültünk a parkba és olyan 5perc után meg akart csókolni. De én nem engedtem mert nem akartam haveromat átb@szni. Azóta a csajszi folyamatosan bunkózik velem köszönni se köszön MSN-ről is letörölt.
Azért nem engedtem h meg csókoljon mer csupán 1hónapja ismerem őt és a haveromat (vele vagyok általába a legtöbbet) már 1. osztály óta.
És nem tudom h szóljak-e a haveromnak vagy se?:S
Szerintem ne szólj. Fontosabb egy barát, mint egy ilyen kiscsaj. Ha elmondanád, minden bizonnyal megharagudna rád is, mert "biztos hajtottál rá". Meg ha nem volt semmi, akkor mit kéne elmondani? Max célozgass hogy nem hűséges típus a csaj :/
15/L
Ebben a Tinikorban sajnos nem olyan erős a barátság vagyis ilyen téren nem, hogy megértse a barátod, hogy te elutasítottad a lányt, alapból szerintem nem is fogja elhinni, hanem tutira veszi majd azt, hogy meg is csókolt!
Úgyhogy ha eddig a csaj nem mondta el akkor szerintem te se tedd! De jól tetted h elutasítottad ügyes vagy ez már haladás a felnőtt gondolkodás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!