Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyesen tettem? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen tettem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Az oszt.társam bnőjével még szerdán elmentünk a városba csak h bírjunk normálisan beszélgetni. Leültünk a parkba és olyan 5perc után meg akart csókolni. De én nem engedtem mert nem akartam haveromat átb@szni. Azóta a csajszi folyamatosan bunkózik velem köszönni se köszön MSN-ről is letörölt.

Azért nem engedtem h meg csókoljon mer csupán 1hónapja ismerem őt és a haveromat (vele vagyok általába a legtöbbet) már 1. osztály óta.

És nem tudom h szóljak-e a haveromnak vagy se?:S

2010. ápr. 2. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
szörnyű ez a tiniko(')r
2010. ápr. 2. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Szólj, a haverod szemében meg fogsz nőni, csak a csajt bukod.
2010. ápr. 2. 22:43
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Hogy helyesen tetted az tuti - nekem is volt dolgom ilyen kavarós ribikkel-. Szerintem a következő már kétesélyes, ha elmondod akkor bizonyára szakít a csajjal, de rád is haragudni fog hogy összekavartál a barátnőjével. Ha nem mondod el nem szakít, nem fog téged agyonverni, szóval mindenki boldog lesz! xD
2010. ápr. 2. 22:44
 4/6 anonim válasza:

Szerintem ne szólj. Fontosabb egy barát, mint egy ilyen kiscsaj. Ha elmondanád, minden bizonnyal megharagudna rád is, mert "biztos hajtottál rá". Meg ha nem volt semmi, akkor mit kéne elmondani? Max célozgass hogy nem hűséges típus a csaj :/

15/L

2010. ápr. 2. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ha elmondod a barátodnak mit akart a lány, akkor valószínüleg szakít a lánnyal és veled sem fog egy ideig lehet beszélgetni, de ha a barátságotok tényleg erős, akkor ki fogja bírni és a barátod be fogja látni, hogy Te csak jót akartál neki. Ha nem mondod el számolnod kell a lelkiismereteddel, hogy van egy titkod a barátod előtt.. nem könnyű.. és pluszba a lány lehet más fiúknál is fog próbálkozni, ha már nálad megtette ergo végülis előbb utóbb úgy is szakítanának.. és ha a lány ennyire nem becsüli meg a barátod szerelmét, akkor talán jobb, ha tudja milyen is valójában..
2010. ápr. 2. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebben a Tinikorban sajnos nem olyan erős a barátság vagyis ilyen téren nem, hogy megértse a barátod, hogy te elutasítottad a lányt, alapból szerintem nem is fogja elhinni, hanem tutira veszi majd azt, hogy meg is csókolt!

Úgyhogy ha eddig a csaj nem mondta el akkor szerintem te se tedd! De jól tetted h elutasítottad ügyes vagy ez már haladás a felnőtt gondolkodás felé.

2010. ápr. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!