Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes helyzet! Két tűz között!? Helyesen tettem, hogy visszaléptem?
Van egy fiú, akivel megismerkedtem, találkoztunk párszor és remekül éreztük magunkat!Úgy nézett ki h ebből még lehet valami a későbbiekben, de aztán messzebbre költöztem. Még így is tartottuk a kapcsolatot, de egyre inkább elnyomta magában az érzéseket felém, hogy ez úgysem működne ilyen távban. A legutóbbi találkozáskor, kiderült h van egy másik lány a dologban, aki neki évek óta tetszik és igen közel lakik hozzá. Azt mondta, hogy nem tudja h melyikünket válassza, erre én jobb lenne ha nem beszélnénk..ő ellenkezett ezzel, de én akkor is ezt láttam helyes döntésnek! Kérdeztem , hogy akar e még találkozni ezek után és arra is igen volt a válasz, de mondtam h azt sem kéne...szomorúnak tűnt, de az a tudat h versenyeznem kell egy másikkal valahogy nem tetszett. Azóta egyszer beszéltünk és látszott h örült nekem! És már lassan egy hete h nem beszéltünk, de iszonyúan szenvedek ettől és nem tudom mit csináljak..ha ráírok lehet h könnyű prédának tartana h futok utána és biztos a másikat választja, de ha nem, ő lehet nem lesz annyira kitartó h rám ír még1x. Mennyi az esély h ebből még lehet valami? Ha ti ilyen helyzetben lennétek, mit csinálnátok?
Előre is köszi a hasznos válaszokat!
Hát ha érzel valamit a fiú iránt akkor írj rá .... ha látszott rajta , hogy örült neked az utolsó találkozásotokkor , meg szomorú volt mikor a rossz híreket közölted vele , akkor az azt jelenti , hogy jelentesz a számára valamit .... Szerintem 1 próbát megér :)
Sok sikert 17L..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!