Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki nyomoréknak tartott a volt barátnőm, ezért szakítottam vele. Helyesen tettem?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 10:11
1/9 anonim válasza:
Ezt így kimondta? Milyen gyengéd barátnőd volt..
2/9 A kérdező kommentje:
igen ezt így kimondta..
Főként azok miatt amik voltak velem, vagy vannak.
2014. szept. 23. 10:14
3/9 anonim válasza:
Jobban tetted hogy szakítottál vele..Ha szeretek valakit segítem ahogy tudom,nem pedig hozzávágom a problémáit...A lány egy érzelmi-értelmi nyomorék ha ilyet hozzád tudott vágni.
4/9 anonim válasza:
Hogy helyesen? Még fel is pofoztam volna a r1bancot. Ennél csak jobb lehet. Ritka az ilyen féreg "nő".
5/9 anonim válasza:
Én exem is az volt, csak szegény maga se tudta mennyire, lehetetlen volt vele működő párkapcsolatot kialakítani egy évig mondtam neki, szépen csúnyán mindenhogy, hogy mi jó mi nem min kellene változtatni én mást se csináltam csak alkalmazkodtam, 1,5 év után lett elég nem bírtam ultimátumot adtam nem engem választott. Jobb így, ha valaki tényleg lelki sérült amellett nagyon nehéz megmaradni.
6/9 anonim válasza:
Helyesen tetted. Amúgy ritka, hogy a lelkileg sérült fél szakítson, valószínűleg túlzott az ex-barátnőd.
9/9 anonim válasza:
5ös válaszból kiderül, hogy létezik ilyen.
Akkor mit kel r1bancozni, meg pofozkodni? (4es pl...)
Nem azt mondom, hogy a kérdező az.
De nekem is volt ilyen barátom, szintén ő szakított velem. Én nem vágtam ilyet az arcába, de attól még az volt, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!