Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyesen tettem, hogy szakítottam, ha úgy éreztem, a szerelmemnek nem fontosak a dolgaim?
Mindig azt éreztem, hogy inkább hátráltat, mintsem segítené az előrejutásomat. Teljesen mindegy volt neki, hogy hol dolgozok, szerinte a munka az munka, és ne legyek már ennyire büszke. Azt is csak egy hóbortnak tartotta, hogy rendszeresen sportolok, és így annak sem örült volna, ha versenyre megyek stb. stb.
Valójában még nem volt egy olyan normális kapcsolatom sem, ahol támogattak volna a céljam elérésében, szóval fogalmam sincs, milyen érzés lehet ez, de azt tudom, hogy a jelenlegi nem jó...
Amiben akarta mindenben.
Álláskeresésben, nyelvtanulásban, családi ügyekben, életmódváltásban stb...
Hát ha sorozatosan ugyabba a hibába esel hogy olyan pasikat választasz akik hátráltatna és nem támogatnak téged, nem gondolod hogy a hiba benned van? Nem tanulsz a hibáidból?
Örök szabályok: Zsák a foltják mindig megtalálja. Hasonló a hasonlót vonzza.
Igen, jól tetted hogy szakítottál.
Utolsó, ez nagyon is igaz.
Mindig velem akart lenni, vagy mindig tudni rólam, de inkább ellenőrzés jellegű volt a dolog, mintsem tiszta és őszinte érdeklődés...
Egyáltalán nem arról van szó, hogy nekem bármilyen munka is büdös lenne, ugyanis eddig a vendéglátásban dolgoztam, pultos, báros, rendezvényeknél pincér. De most nemsokára lesz egy komoly egyetemi végzettségem is, és abban szeretnék dolgozni tovább. Erről van csak szó, semmi másról. Ő EBBEN NEM TÁMOGAT.
A másik, hogy egyszerű kis versenyekről van szó, dehogy várom én el, hogy ő ott legyen. Minimális költségű dolgok, amúgy külön élünk.:)
Nem szeretné, ha valamiben kiteljesednék szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!