Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a pasimmal akiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a pasimmal akiből azt vettem le nem is szeretett engem és rám kiabálta hogy ő szerinte több száz ezret költött rám és hogy térítsem meg neki szerintetek hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Feszt el akarja venni az önbecsülésemet és neki lehet nőkkel ismerkednie nekem egy pasira se szabad rá néznem és iszonyúan hiú és höbörgős nem beszélne arról hogy csak félévet tartott el amikor együtt éltünk és nem dolgoztam és csak kaját vett nekem semmi mást nem értem mire fel kell ekkorát túloznia :( És mivel dobni merészeltem bosszúból elkergeti a pasikat akikel együtt lát hogy egyedül maradjak de az ő új barátnőjéhez hozzá ne merjek szolni :(

2016. szept. 14. 21:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha már nem vagytok együtt, mi közötök van egymás magánéletéhez?
2016. szept. 14. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Pisztolyt fogott valaki a fejéhez, hogy akár egy forintot is költsön rád? Vagy mondta, hogy ez kölcsön, és hogy

majd meg kell adni?

Ha nem, akkor egy barom. Adott valamit, amit utána visz-

szakér. Óvódás szint, már bocsánat.

2016. szept. 14. 21:31
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Nyomi. Ne reagálj sehogy. Ha akar, pereljen, de ugyanúgy kiröhögik, mint én most.

Volt valami szerződés, hogy X százezerért átmész a tulajdonába?

2016. szept. 14. 21:44
 4/17 anonim ***** válasza:
12%
Ehhez értenek a nők. Lehuzni a férfit anyagilag aztán lépni. Tipikus.
2016. szept. 14. 21:47
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

gyere majd én oldalba támogatlak százezerrel havonta :)

31/F

2016. szept. 14. 21:48
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Annyát fektesse két vállra.
2016. szept. 14. 21:50
 7/17 fru_ ***** válasza:
100%

Helyes, hogy fontosabb volt az önbecsülésed.

Mi az, hogy elkergeti a pasikat?

Már szakítottatok :O

2016. szept. 14. 21:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Idióta. Jelentsd fel ha zaklat.
2016. szept. 14. 22:33
 9/17 anonim ***** válasza:
7-es: az elkergeti a pasikat az mondjuk olyan, hogy beszélgetek a csajjal a munkahelyénél, aztán arra jön egy kapucnis gyerek, majd odalép, és kiveri két fogamat. Aztán még megrepeszti egy bordámat, meg eltöreti a kulccsontját, meg bevereti az orrát. Miközben neki már van új nője... Sajnos true story.
2016. szept. 14. 23:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Fú, micsoda fillérbaszó... Ő meg akkor térítse meg a te "szolgáltatásaidat" ezzel az erővel, nem? Nem tud már mit kitalálni, hogy maga mellett tartson, azért jön az anyagiakkal, röhögd ki és d'est la vie.
2016. szept. 14. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!