Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal akiből azt vettem le nem is szeretett engem és rám kiabálta hogy ő szerinte több száz ezret költött rám és hogy térítsem meg neki szerintetek hogyan kezeljem?
Mondjuk egy baráti beszélgetés vele és az új barátnőjével lehet, hogy mindenkinek jót tenne. Odamész, mikor ketten vannak, társaságban, nyilvános helyen.
Csak udvariasan, mosolyogva, semmi indulat.
Mondjuk kérdezz már rá, hogy miért foglalkozik veled ennyit? Még mindig szerelmes, a másik csaj meg csak pótléknak van mellette? Inkább vele kéne foglalkoznia, és nem veled, meg azzal, hogy kivel lát.
Illetve a csaj gondolja át, milyen alakkal jár, ő se számítson semmi jóra, ha köztük elmúlik a rózsaszín köd, vele is ilyen arrogáns lesz és agresszív. Ezt jó, ha tudja, hogy nem véletlen dobtad ki a pasit.
Aztán mosolyogva intesz egy pát, és hagyod őket főni a levükben.
Köszönöm a válaszokat!
Nos igen nehéz ilyen exet kezelni aki ennyire nagyra tartja önmagát másiknak meg el akarja venni az önbecsülését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!