Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a pasimmal akiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a pasimmal akiből azt vettem le nem is szeretett engem és rám kiabálta hogy ő szerinte több száz ezret költött rám és hogy térítsem meg neki szerintetek hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Feszt el akarja venni az önbecsülésemet és neki lehet nőkkel ismerkednie nekem egy pasira se szabad rá néznem és iszonyúan hiú és höbörgős nem beszélne arról hogy csak félévet tartott el amikor együtt éltünk és nem dolgoztam és csak kaját vett nekem semmi mást nem értem mire fel kell ekkorát túloznia :( És mivel dobni merészeltem bosszúból elkergeti a pasikat akikel együtt lát hogy egyedül maradjak de az ő új barátnőjéhez hozzá ne merjek szolni :(

2016. szept. 14. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
Gondolom akkor nem rinyáltál mikor kaptad a jó cuccokat meg a többi dolgot... Fúj.
2016. szept. 15. 00:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk egy baráti beszélgetés vele és az új barátnőjével lehet, hogy mindenkinek jót tenne. Odamész, mikor ketten vannak, társaságban, nyilvános helyen.

Csak udvariasan, mosolyogva, semmi indulat.

Mondjuk kérdezz már rá, hogy miért foglalkozik veled ennyit? Még mindig szerelmes, a másik csaj meg csak pótléknak van mellette? Inkább vele kéne foglalkoznia, és nem veled, meg azzal, hogy kivel lát.

Illetve a csaj gondolja át, milyen alakkal jár, ő se számítson semmi jóra, ha köztük elmúlik a rózsaszín köd, vele is ilyen arrogáns lesz és agresszív. Ezt jó, ha tudja, hogy nem véletlen dobtad ki a pasit.

Aztán mosolyogva intesz egy pát, és hagyod őket főni a levükben.

2016. szept. 15. 08:18
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nos igen nehéz ilyen exet kezelni aki ennyire nagyra tartja önmagát másiknak meg el akarja venni az önbecsülését.

2016. szept. 18. 15:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Jól teszi. Hálátlan vagy, megérdemled a sorsod. Amíg vette a meglepiket addig jó volt, már nem az. Mondtad volna akkor, hogy nem fogadod el az ajándékait.
2016. szept. 18. 16:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Mikor enned kellett, akkor jó volt, hogy megvette a kaját neked. Kihasználtad őt ettől függetlenül. Ezt velem is megcsinálta egy nő és akkor tanultam meg, hogy soha többé nem költök a kapcsolat elején egyetlen nőre sem!
2016. szept. 18. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Sztem ne foglalkozz vele hagy mérgelődjön!Am meg ezeket nem szokàs felhànytorgatni hogy miket vettünk a màsiknak kivétel a bunkó parasztoknàl szokàs màr bocsànat!
2016. szept. 19. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Sztem ez csak egy bosszú mivel doptad am ha szeret akkor nem mond ilyeneket meg nem alàz meg mond meg neki hogy foglalkozzon a mostani bnőjével és hagyjon téged békén !Előző voltam !
2016. szept. 19. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!