Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete szakítottam és ő már randizik, akkor sosem szeretett?
Figyelt kérdés
Igazából azt hittem, hogy talán egy kicsit többet jelentettem ennél, attól függetlenül, hogy össze-vissza hazudozik rólam és azt terjeszti, hogy az én hibám, hogy vége pedig mindketten tudjuk, hogy az övé.2013. okt. 16. 19:52
1/23 anonim válasza:
szerintem kakkantsd le ki mit gondol rólad :D rólam meg azt terjesztik hogy meleg vagyok, meg kutyákat kefélek, de valójában ezek mind irigy köcsögök :D
2/23 A. Bundy válasza:
vagyis akkor kan kutyákat dugsz? :D
4/23 A kérdező kommentje:
azért szakítottam, mert már nem bírtam, hogy alig figyel rám és minden fontosabb lett nálam. tudta, hogy szeretem
2013. okt. 16. 20:06
6/23 anonim válasza:
miért tereled másra a hibáidat?
7/23 anonim válasza:
miért szakítottál vele, ha ez fáj neked? örül, hogy megszabadult tőled, ha már mással randizik. vagy nagyot csalódott benned, és gyorsan túl akar lépni. nem fog minden nő bedepizni egy szakítás után. megy tovább az élet.
8/23 A kérdező kommentje:
én vagyok a nő :D
2013. okt. 16. 20:19
9/23 anonim válasza:
nem úgy jött le... miért izgat, hogy mással randizik? ha te dobtad?
10/23 A kérdező kommentje:
mert ő még a szakítás előtt 2 órával és utána 4 nappal is mondta, hogy szeret és hiányzom. csak hogy nem úgy viselkedett és nem tudtam elhinni, de hát ezek szerintem nem is volt igaz.
2013. okt. 16. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!