Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete szakítottam és ő már randizik, akkor sosem szeretett?
2 dolog lehet, vagy nem jelentettél neki sokat, vagy kapcsolatfüggő, és így próbál gyorsan felejteni.
Ezt később vagy megtudod, vagy nem, de én azt javaslom ne foglalkozz vele, inkább lépj te is tovább.
Én úgy voltam, hogy 3 évig jártam egy sráccal, és már el is jegyzett. De aztán neki is voltak gyanús ügyei, és alig-alig volt szex. Egyszer nagyon összevesztünk, és lévén, hogy hirtelen haragú vagyok, kitettem a szűrét. Kb. 2 hétig bőgtem, majd írtam neki egy levelet, hogy találkozzunk, és beszéljük meg. Vissza is írt, hogy mikor jön. Közben a barátaim mondták, hogy látták kézen fogva egy nővel. Hát, én is így reagáltam rá, mint te, totál padlót fogtam, míg én azon agyaltam, hogy hogyan békülhetnénk ki, ő meg már tovább is lépett. Amikor eljött megint jól összevesztünk, végül már csak az volt a téma, hogy miért van új nője, amit először persze tagadott. Aztán csak annyit mondott, hogy te dobtál engem, mire számítottál.
Kb. 6 hónap múlva el is vette a csajt. És képzeld el, hogy a nászútjuk alkalmával betévedt augusztus 20-án a falusi ünnepségre, és a szomszédunkkal, akikkel egyébként minden hétvégén sülve-főve együtt voltunk meg is hivatta magát ebédre. Ez ám a pofátlanság, mi?
Én szerencsére akkor pont külföldön voltam, kb. rá 5 évre kottyantotta el a szomszédasszony, én csak annyit reagáltam:
-Szerencsétlen felesége.
Persze hamar el is váltak.
Ebből az a tanulság, hogy ne sajnáld. Lehet, hogy a másik nővel van, de még mindig rád gondol közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!