Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két hete szakítottam és ő már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete szakítottam és ő már randizik, akkor sosem szeretett?

Figyelt kérdés
Igazából azt hittem, hogy talán egy kicsit többet jelentettem ennél, attól függetlenül, hogy össze-vissza hazudozik rólam és azt terjeszti, hogy az én hibám, hogy vége pedig mindketten tudjuk, hogy az övé.

2013. okt. 16. 19:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
miért szakítottál vele?
2013. okt. 16. 20:34
 12/23 anonim ***** válasza:
ez érdekes, csak mert velem is dettóra ugyanez történt, csak ott a pasi dobott.
2013. okt. 16. 20:35
 13/23 A kérdező kommentje:
mert kiderült pár hazugság és már nem tudtam elhinni semmit. mondogatta h szeret, de egyáltalán nem úgy viselkedett.
2013. okt. 16. 20:43
 14/23 anonim ***** válasza:
milyen hazugságok, hány évesek vagytok?
2013. okt. 16. 20:46
 15/23 A kérdező kommentje:
én 20, ő 23. először az derült ki, hogy állítólag suliban volt, de kiderült, hogy nem is látták még idén, szóval ki tudja merre járt. aztán előző kapcsolatokról is, családról, tanulmányokról, konkrétan minden ami lehet.
2013. okt. 16. 20:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne sajnáld, egy beteges hazudozó, lépj tovább te is.
2013. okt. 16. 21:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog lehet, vagy nem jelentettél neki sokat, vagy kapcsolatfüggő, és így próbál gyorsan felejteni.

Ezt később vagy megtudod, vagy nem, de én azt javaslom ne foglalkozz vele, inkább lépj te is tovább.

Én úgy voltam, hogy 3 évig jártam egy sráccal, és már el is jegyzett. De aztán neki is voltak gyanús ügyei, és alig-alig volt szex. Egyszer nagyon összevesztünk, és lévén, hogy hirtelen haragú vagyok, kitettem a szűrét. Kb. 2 hétig bőgtem, majd írtam neki egy levelet, hogy találkozzunk, és beszéljük meg. Vissza is írt, hogy mikor jön. Közben a barátaim mondták, hogy látták kézen fogva egy nővel. Hát, én is így reagáltam rá, mint te, totál padlót fogtam, míg én azon agyaltam, hogy hogyan békülhetnénk ki, ő meg már tovább is lépett. Amikor eljött megint jól összevesztünk, végül már csak az volt a téma, hogy miért van új nője, amit először persze tagadott. Aztán csak annyit mondott, hogy te dobtál engem, mire számítottál.

Kb. 6 hónap múlva el is vette a csajt. És képzeld el, hogy a nászútjuk alkalmával betévedt augusztus 20-án a falusi ünnepségre, és a szomszédunkkal, akikkel egyébként minden hétvégén sülve-főve együtt voltunk meg is hivatta magát ebédre. Ez ám a pofátlanság, mi?

Én szerencsére akkor pont külföldön voltam, kb. rá 5 évre kottyantotta el a szomszédasszony, én csak annyit reagáltam:

-Szerencsétlen felesége.

Persze hamar el is váltak.

Ebből az a tanulság, hogy ne sajnáld. Lehet, hogy a másik nővel van, de még mindig rád gondol közben.

2013. okt. 16. 21:52
 18/23 A kérdező kommentje:
Most nekem is írnom kéne neki? Én nem érzem, hogy meg kellene beszélnünk bármit is, tud ő mindent.
2013. okt. 16. 21:56
 19/23 anonim válasza:
76%
Szia, ha szakítottál vele akkor annak oka volt. Lehet rajtad depizett az elmúlt időben, most összeszedte magàt és túl lépett rajtad. Nagyon nagy erő kell ehhez, hogy két hét után randizni menjen. Bár ha kidobtad minek érdekel, gondolom nem hazudott, hogy szeret. Csak észrevette nincs esélye többet hozzád és ennyi. Szóval ennyi túl van rajtad, te okoztad, hogy kiszeressen belőled.
2013. okt. 16. 23:51
 20/23 viktor123456 ***** válasza:
Elege lett belőled. Ennyi. :-)
2013. okt. 17. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!