Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó barát vagyok? Jól tettem?
A történet igazából nagyon egyszerű. A legjobb haverom pár hete újságolta, hogy új csaj van neki a láthatáron, nagyon bejön neki egy jó bőr. Kérdeztem na na??? ki az mi??? De neki van egy hülye babonája, hogy nem beszél róla mert akkor nem fog bejönni, de majd időben megtudom.
Közben én is megismertem egy lányt (szerintem mostmár úgyis tudjátok mi lesz ebből) aki nagyon jó csaj. Sokat beszélgettünk is facen meg találkoztunk párszor, elmentünk kajálni stb és nagyon egy hullámhosszra kerültünk. Kérdeztem mik a tervei (értitek párkapcsolati téren) és mondta, hogy semmi komoly, ő nem tervez ennyire előre de ha valami összejön akkor annak nagyon örül. Mondom óóó oké akkor ebből szex még simán lehet. Az egyik "randi" végén kaptam tőle egy szájrapuszit is.
Aztán most hétvégén találkoztam a haverommal beszélgettünk elég szomorú volt. Kérdeztem, hogy a csaj mi? Aztán mondta, hogy igen és úgy néz ki nem fog összejönni mivel szerinte más is lett a képbe mert a lány mostanában kicsit lekezelőbb vele, kevesebbet ír neki. Aztán ugye ittunk is és hát kijött belőle a szokásos érzelmi szökőkút és ott vigasztaltam miközbe sírt, hogy ő mennyire szerelmes (kicsit ilyenkor mindig túloz) a lányba és neki sosem fog összejönni a boldogság, de csak kibökte a csaj nevét is.
Hát nem meglepetés az a lány volt akivel én is találkoztam. De igazából nem nagyon volt kérdés mit kell tenni. Ma találkoztam a csajjal mert mára beszéltük meg és nem nyomtam full kreténbe mert azért az gyanús lett volna de párszor azért leégettem magam (egyébként egész felszabadító érzés) meg tényleg pár alpáribb gesztust is elejtettem. Láttam rajta, hogy nagyon menne már szóval azért is marasztaltam még egy darabig aztán mikor már tényleg csak a telefonját nyomkodta mondtam, hogy na mennem kell. Látnotok kellett volna az arcát. Aztán miközbe sétáltunk kérdeztem, hogy mikor találkozunk legközelebb és hát tudjátok a szokásos (holnap? nem jó? holnapután? az sem jó mert nem érek rá és azután? akkor sem mert tanulnom kell) és kérdeztem, hogy van valaki más a képbe? Aztán mondta, hogy ne haragudjak de igen van valaki más remélem nem bántott meg nagyon ő nem akart szórakozni stb. Szóval így lett vége. Ezt a kérdést azért is írtam ki mert büszke vagyok magamra és legyen már valami kis pozitív is ezen a szemétdombon.
Nagyon remélem harmadik pasi már nincs a képbe :) Szóval max ha tényleg összejönnek akkor picit kínos lesz a bemutatkozás de ennyi. Szerintetek jó barát vagyok? (várom a válaszokat, írjátok le szépen)
Ha beüt a krach a haverodnál erre majd tényleg figyelmeztesd. Amúgy jó volt :D
30/f
Jo barát vagy, de azért én csak figyelmeztetném valahogy a haveromat, hogy milyen lányba is szerelmes, mert ebböl még lehetnek gondok.
Ok, én is randiztam, mikor már a párommal cseteltem de akkor még csak barátként éreztem iránta (mellesleg 1000km volt köztünk, féltem a távkapcsolattol), de ezt tudta, mert mondtam neki. Aztán a másikkal nem jött össze, én pedig onnantol kezdve nem foglalkoztam más férfiakkal, és fél év chat meg fél év infázás után együtt élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!