Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok egy fiúba és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba és elhívtam "randira". Jól tettem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba :) nagyon tetszett de már nem csak szimplán tetszik. Elhívtam cukrászdába a két barátnőmmel persze megbeszéltük hogy a barátnőim elmennek majd és kettesben hagynak. A fiút úgy hívtam el hogy nem lenne kedved elmenni a cukrászdába pár barátnőmmel? Ő erre persze azonnal igent mondott. Tudtok tippet adni a "randira" és hogy jól tettem vagy neki kellett volna lépnie?

2013. nov. 5. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bárki bármit mond, jól tetted, lehet, hogy te is bejössz neki, csak ő nem kezdeményezett volna....és ha nem lépsz, ki tudja lehet, h soha semmi nem lett volna köztetek, így meg azért szépek az esélyek :DD hajrá!!
2013. nov. 5. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nevezem, wow! :) Szép volt! Hajrá! Ilyen lányokból kellene több! :) Sok sikert!
2013. nov. 5. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted. Szurkolunk...
2013. nov. 5. 20:26
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi :) hát csak lesz valami legalább kapok egy nemet és akkor nem fogok azon rágódni hogy vagyon én is tetszek-e neki?? :) Meg néha annyira nem értem egyik pillanatban belenézz a szemembe mélyen és semmi szó csak bámulunk :D a másikban meg piszkál :)Arra gondoltam hogy majd megkérdezzem hogy lehetne-e esetleg több mint barátság? Vagy majd ahogy jön :D
2013. nov. 5. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Inkább majd ahogy jön. Ne taglózd le hirtelen.
2013. nov. 5. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem neki kellett volna lépnie :)
2013. nov. 5. 20:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Jól.
2013. nov. 5. 20:35
 8/11 A kérdező kommentje:
És miről beszélgessek vele? Attól félek kínos csönd lesz :/ Nem akarom letámadni :D majd ha látom rajta hogy félénk és tetszek is neki akkor kérdezzem meg :)
2013. nov. 5. 20:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát az ltt a vége h én voltam a hibás miért nem szóltam neki és akk nem megy el a haverjaival focizni és majd holnap megyünk. Amikor a buszmegállóban meg várjuk a buszt teljesen átnézett rajtam... :/ pedig általában jól el dumálunk :) én nem értem....
2013. nov. 7. 20:02
 10/11 A kérdező kommentje:
most akkor vége vagy van remény még a holnapban?
2013. nov. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!