Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes lettem az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem az egyik barátomba! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, és szerelmes lettem egy 17 éves srácba. Ismerem már egy pár éve, általánosban találkoztunk (7. oszt. végén), azóta barátok vagyunk, összejárunk haverokkal meg ilyesmik. Pár napja kettesben maradtunk, és hát elmondott magáról néhány olyan dolgot, amit szerintem eddig nem mert. Pl. hogy milyen lányok tetszenek neki, mi jön be. Olyan aranyosan mosolygott rám, amikor elköszöntünk, hogy azonnal megváltozott a bennem lévő kép róla. Most már máshogy nézek rá. Tudom, hogy kicsit visszahúzódóbb típus, nem szeretném elrontani a barátságunkat azzal, hogy túl nyomulós vagyok. Szerintetek hogyan közeledjek felé?

Még nem vagyok annyira jártas ebben a randizás témában, szóval segíthetnétek egy picit.

2013. okt. 31. 15:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, most boldog vagy? :D
2013. okt. 31. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy jó barát többet ér mint ezer szerető. Gondolkozz el, hogy mit teszel!

...

barátságból lehet szerelem, de ebből a szerelemből a szerelem elmúlásával nem lehet megint barátság

2013. okt. 31. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, és pont ezért nem akarok ilyen hirtelen közeledni felé. Nem szeretném elveszteni, mint barátot. És ha megkérdezném tőle hogy így érez-e? Megijedne?
2013. okt. 31. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem ijedne meg, de ha nem érez irántad szerelmet, akkor lehet, hogy szántszándékkal el fog tőled távolodni.
2013. okt. 31. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!