Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok már szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egylanyka96 kérdése:

Nem vagyok már szerelmes a barátomba, mert az exem iránt érzek még valamit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnálom a barátomat akivel 8 hónapja vagyunk együtt, mert ő meg nagyon szerelmes belém meg mindent megtesz értem nem szoktunk veszekedni semmin se... De közbe a volt barátom újra felkeresett aki az első szerelmem volt, több mint 1 évig voltunk együtt... és ő újra kezdené velem az egészet. Nagyon sokat szoktam rágondolni de ő vele meg sok vitáink voltak a kapcsolat alatt meg nem voltunk olyan jól meg én meg nagyon szerelmes voltam belé...

Mit tegyek?

Maradjak együtt a barátommal akivel minden jó kivéve, hogy nem vagyok már olyan szerelmes belé meg gondolok a volt exemre... vagy:

jöjjek össze az exemmel mert ő azt mondja megváltozott meg sajnálja ahogy régebben bánt velem meg azt mondja minden jó lesz...?

2013. okt. 5. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

dobod a mostanit, és soha többé ne keresd az exed.

mocskosul unalmas már, hogy minden nő az exébe iylen oylan szerelmes, és ezmiatt ha kezdenek is kcsapolatot, csak immel ámmal teszik.

SZÁNALMASAK vagytok!

johet a lepontozás, sz/rok az egészre.

ha szerlmes vagy, mi a francért kezdesz uj kapcsolatot?!

2013. okt. 5. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
eléggé Ribi lehetsz
2013. okt. 5. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert úgy hittem hogy már túl vagyok rajta... meg szerelmes voltam a mostani barátomba csak kb. 1-2 hónapba ahogy újra felkeresett a volt exem előjöttek újra az érzések..
2013. okt. 5. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:

háhh, mert hagytad magad frlkrtdni. minek írtál, vagy válaszoltal neki?!

el/sztad a kapcsoaltod. grat.

menjél szépen visz az aexedhez ah az olyan jóvolt, fejezd be itt a kínlodást, és közöld szerencsétlen mostanival hogy bocs de nemkellesz.

hozz döntést! de én ahyledben mindkettőt kitötölném az életemből.

de gyenge nővagy, és ugysem fogod ezt emglépni.

maradsz a 2 fogaskerék közt, és lvezed ohgy törnek érted.

dönts, vedd kezedbe, és ne abban élj hogy majd elsz valahogy.

2013. okt. 5. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Hé, álljatok már le, 96-os, 17 éves a kérdező! Igen, gyenge, igen ribi - még. Ki nem az ilyen korban? Nagyjából csodának számít az, aki nem.

Majd kinövi. Ugye, Kérdező? Elveszítesz még néhány szerelmet, összetörsz még néhány szívet, aki nem érdemli meg, és megerősödsz, és akkor majd tudni fogod, hogy mit akarsz, úgy 28-35 éves korodra, remélhetőleg hamarabb, mert különben rossz idők várnak rád. Én sok sikert kívánok hozzá! :)

A válasz a kérdésedre: vagy hozz döntést a jelenlegi mellett, és felejtsd el az exedet, vagy ne hitegesd a jelenlegit, ÉS felejtsd el az exedet, vagy ne hitegesd a jelenlegit, és térj vissza az exedhez. Az utóbbi nem javasolt, bár nem törvényszerűen rossz döntés, de ez a te életed.

2013. okt. 5. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak! Igen még csak 17 éves vagyok...
2013. okt. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!