Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett olyat hogy szerelmes volt a párjába még is kívánta mással a szexet?
Piszok egyszerű. Ha valaki valóban szerelmes, akkor nem kíván mást!!!!! Igen, nem csak a megcsalásról van szó, hanem arról hogyha szeretsz valakit, akkor nem akarsz mással szexelni. Már ha valóban szerelmes vagy.
Én nem éltem ki magam senkivel, csak a feleségemmel voltam/vagyok együtt a mai napig, mert őt szeretem.
Ebbe nem kell semmit bemagyarázni.
24/F
Velem már többször megtörtént, pedig én is stabil és harmónikus párkapcsolatban élek. Szerencsére még mindig nem voltam a kísértés közvetlen közelében, így nem volt nehéz elkerülni a bajt. Általában úgy oldom meg a helyzetet, hogy kb. 5-7 nap után "felpofozom" magam, hogy na akkor most már elég a fantáziálásból, és egyszerűen csak megvárom, hogy ez az érzés elmúljon. Persze néha jó sokáig tart, mire elhalványodik a vágy a másik férfi iránt, de előbb-utóbb sikerül "kilöknöm" a fejemből e "bűnös" gondolatokat.
Persze, hogyha a kívánt férfi közvetlen közelében vagy túl gyakran, esetleg személyes kapcsolatban is vagytok, hát akkor biztos, hogy nem könnyű másfelé elterelni az erotikus gondolatokat, akkor az bizony nagy kihívás!
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!