Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok egy fiúba és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba és elhívtam "randira". Jól tettem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba :) nagyon tetszett de már nem csak szimplán tetszik. Elhívtam cukrászdába a két barátnőmmel persze megbeszéltük hogy a barátnőim elmennek majd és kettesben hagynak. A fiút úgy hívtam el hogy nem lenne kedved elmenni a cukrászdába pár barátnőmmel? Ő erre persze azonnal igent mondott. Tudtok tippet adni a "randira" és hogy jól tettem vagy neki kellett volna lépnie?

2013. nov. 5. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezért nem kezdeményezünk mi lányok.. De ne aggódj, inkább tanulj belőle, sokan beleestünk már ebbe a hibába.

Tanulj belőle, hogy majd egyszer, amikor felnőtt leszel és megtalálod az Igazit, tudd: meg kell várnunk, amíg a férfi meghódít minket. Fel fogod ismerni a pillanatot.

2013. nov. 8. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!