Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva volt amiket mondtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva volt amiket mondtam?

Figyelt kérdés

Páromat a főnöke hül.yére dolgoztatja. Minden nap túlórázik, nem tudom mikor jön haza, lehet csak 2-3 nap után. Sok hétvégén dolgozik. Mi 10 éves autóval járunk, a főnöke és a felesége terepjáróval, vagy az új bmw-jükkel. Itthon kellene redőny, új kanapé, stb... lassan új kocsi is. Állítólag azon a hétvégén, mikor dolgozik, nem kap plusz pénzt. Legutóbb párom fejéhez vágtam, nem normális ez az egész, 10 évvel öregebbnek néz ki, miért nem mer nemet mondani neki, már gyereket se akarok tőle, mert velem is alig van, a főnöke nője legalább kapott bmw-ét a segge alá, persze hogy tűr, mert pénzes nő, normális nő akinek gyerekei vannak, nem tűrné hogy a férje sose legyen otthon, fontosabb a főnöke neki, mint én.

Párom csak annyit válaszolt az egészre, hogy ó igen, a bmw, akkor neked is az kell? Jó ezt tudni.

Komolyan úgy érzem az egészből semmit se fogott fel!

2017. ápr. 8. 18:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Azért hagyta ott mert ez a barátja áthívta, dolgozzon nála.

A többieknek meg annyit, nagyon sokáig tűrtem, voltak exeim, de egyik se töltött távol tőlem hétvégéket a munkájuk miatt, és ha keveset is voltunk együtt, próbáltak változtatni, volt akinek sikerült is.

2017. ápr. 8. 20:11
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek. Ez így a kapcsolat rovására megy, és ne fog huzamosabb ideig működni. Kb mint egy távkapcsolat :( Férjem is összevissza dolgozott maszeknál régen. Aztán megelégelte, váltott, kevesebb fizetés, de normál munkaidő. Én is egész jól keresek, így nem volt gond. Az a baj, hogy neki úgy látszik jó így, hogy halálra dolgozza magát és alig találkoztok.
2017. ápr. 8. 20:23
 23/30 A legrosszabb ***** válasza:
89%
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de értem, mit akartál mondani neki, csak éppen nem pont úgy fejezted ki magadat, ahogyan kellett volna. Nem hinném, hogy BMW-re vágysz, hanem magára a párkapcsolatra, ami kiteljesedhetne (no meg arra, hogy a párodnak több szabadideje legyen), ha a párod nem lenne egy percre kész nikkelbolha, akit kedvére csicskáztathat a főnöke, ráadásul még honorálva sincsenek a hétvégék. A párod reakciója meg felettébb gyerekes volt. Nyilván, ha BMW-re vágynál, akkor még te is hajtanád, hogy ne napi 19 (!) órát, hanem 23 és felet (!) dolgozzon. A helyedben otthagynám a francba, a barátod nem akar változtatni, sőt, ahogy lereagált téged, szerintem annak örülne, ha nem hátráltatnád az ő kis sztahanovista életvitelét.
2017. ápr. 8. 20:29
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Nem olvastam el én sem a válaszokat, a magam részéről annyit mondanék,hogy eszembe nem jutna még hétvégén is túlórázni,ha nem fizetik meg. Hogyne!Még a szabadidőm is elmegy,nem is haladok semerre sem anyagilag,más ak meg terepjáró meg bmw. Még ha meg is fizetnék akkor sem vállalnék minden túlórát,pláne ha lenne párom, mit tudom én,pár túlórát vállalnék egy hónapban, de igyekeznék úgy intézni a dolgokat,hogy legyen szabadidőm, tudjak a párommal is eltölteni egy hátvégét normálisan egymással fovlalkozva.
2017. ápr. 8. 21:09
 25/30 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés, de láttad már a fizetés-kimutatását?

Nem ellened beszélek, csak kíváncsi lennék, hogy a

hétvégéket hogyan számolják el. Túlóra, stb. Mert

hogy ingyen hétvégén senkinek sem dolgoznék, az is

biztos (családomnak segítek, de azt nem a munka ka-

tegóriába teszem, még ha az is).

2017. ápr. 8. 21:53
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem mondta el mennyit keres. A hétvégi ingyen munkára annyit válaszolt elvállalja lelkiismeretből.
2017. ápr. 8. 21:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Gyanús nekem ez...hogyhogy titkolózik ilyenben, ha együtt vagytok?
2017. ápr. 8. 22:30
 28/30 anonim ***** válasza:
Ismersz valakit akár csak szegről-végről,aki eltudná helyezni a párodat a szakterületén?Mert ha igen,akkor már adna neki egy kis önbizalmat,ha behívják állásinterjúra-előtte add meg a telefonszámát,hogy el tudják érni telón-.Arra nem hiszem,hogy nemet mondana.
2017. ápr. 8. 23:07
 29/30 anonim ***** válasza:

Lelkiismeretből ingyen elvállalni? Ezen felsírtam, komolyan.

Hidd el, senki nem tesz semmit ingyen egy nála "felettebb

álló" személynek. Ugye a jótékonykodás a rászorulók szá-

mára lett kitalálva, nem a nálad "gazdagabbak" részére.

Én is adakozok, de soha nem kérdezném meg a főnököm, hogy

ingyen dolgozhatnék-e neki pár napot. Hülyének is nézne.

Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de itt más problémák

vannak. Azt elárulod, hogy milyen területen dolgozik?

(lehet már írtad, akkor sorry, elsiklottam felette)

2017. ápr. 8. 23:11
 30/30 anonim ***** válasza:

no-no,itt már lehet nő ügy van a dologban! Ha vidékre is megy,ott még többet kellene kapnia,nem ,hogy még ingyér dolgozzon! Pattanj autóba és lepd meg..

Ha melóba találod,mond meg neki,hogy csak jöttél bejelenteni,hogy elköltözöl,mert ebből eleged van! Ha meg nővel,akkor azért költözöl!Ennyi

2017. ápr. 9. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!