Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Durva volt amiket mondtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva volt amiket mondtam?

Figyelt kérdés

Páromat a főnöke hül.yére dolgoztatja. Minden nap túlórázik, nem tudom mikor jön haza, lehet csak 2-3 nap után. Sok hétvégén dolgozik. Mi 10 éves autóval járunk, a főnöke és a felesége terepjáróval, vagy az új bmw-jükkel. Itthon kellene redőny, új kanapé, stb... lassan új kocsi is. Állítólag azon a hétvégén, mikor dolgozik, nem kap plusz pénzt. Legutóbb párom fejéhez vágtam, nem normális ez az egész, 10 évvel öregebbnek néz ki, miért nem mer nemet mondani neki, már gyereket se akarok tőle, mert velem is alig van, a főnöke nője legalább kapott bmw-ét a segge alá, persze hogy tűr, mert pénzes nő, normális nő akinek gyerekei vannak, nem tűrné hogy a férje sose legyen otthon, fontosabb a főnöke neki, mint én.

Párom csak annyit válaszolt az egészre, hogy ó igen, a bmw, akkor neked is az kell? Jó ezt tudni.

Komolyan úgy érzem az egészből semmit se fogott fel!

2017. ápr. 8. 18:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy eltűröd, vagy jelzed neki normálisan, hogy ha nem változtat x hónapon belül, akkor te elhagyod és ha nem változtat, akkor lelépsz. Nincs nagyon más lehetőséged.
2017. ápr. 8. 19:17
 12/30 anonim ***** válasza:
8%

Ő is így beleugat az életedbe, hogy mit, hol dolgozz, mennyiért? És mellé lefikáz, és cseszeget nap mint nap?

A franc tűrné ezt el, én úgy kivágtalak volna már, mint azt a bizonyos macskát...

2017. ápr. 8. 19:17
 13/30 anonim ***** válasza:
25%

Konkrétan ledegradáltad óvodás szintre.

A főnökéktől meg írigyled amijük van,pedig ti is abból a fizetésből esztek amit onnan hoz a párod.

Egyébként ha kevés a fizuja de + túlórázik azt tuti nem ingyen teszi...

-Bármely esetben tud beszélni a főnökkel és egyeztetni,hogy ő mit szeretne és,hogy felelnek meg a munka feltételei!

Ez már nem a középkor.

Gondolom a párod ha ennyit dolgozik fáradt és pont nem a csesztetésre vágyik,nagyon sok munkahelyen kell 12-órázni és hétvégéket is vállalni.

-Ha nincs megfizetve azon kell változtatni,kedvesen átbeszélve ezt vele,de nem neki esni.

2017. ápr. 8. 19:22
 14/30 A kérdező kommentje:
Többször magyaráztam el neki szépen, normálisan, kibuktam, mert úgy volt együtt leszünk a hétvégén, program stb... erre mondja a főnöke megkérte menjen vele, erre kiborultam, már elegem van, hogy úgy ugráltatja, mint egy majmot, pedig elég egyszerű lenne nemet mondani, nem dőlne össze a cég. Szóval haza jött, és ment tovább, gőzöm sincs melyik nap jön haza. Az én szememben pedig ez nagyon nem normális. Ha lenne gyerekünk, akkor is ezt csinálná? Maradjunk egyedül? Gondolom az is tök normális, hogy 10 évvel öregebbnek néz ki a koránál, és 1 év alatt ennyit változott?
2017. ápr. 8. 19:26
 15/30 anonim ***** válasza:
4%
A mai világban az ember hálás lehet, ha van munkája. És azért is, ha nem egy ilyen elkényeztetett p..csával kell megosztani az életét, hanem egy szerető feleség várja otthon.
2017. ápr. 8. 19:30
 16/30 A kérdező kommentje:
Sokszor itthon se alszik.
2017. ápr. 8. 19:33
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Már ne haragudj, de milyen jogon mondod meg neki, hogy mivel töltse az idejét, mit dolgozzon, mennyit, és mennyiért?! Te valami istencsászárnak hiszed magad, aki mások felett uralkodhat?! Felnőtt ember, akinek saját élete van, amit JOGA VAN úgy élni, ahogy ő akarja, és neked meg NINCS JOGOD ŐT BÍRÁLNI, ilyen durván beleugatni az életébe. Azt kérheted, hogy töltsön több időt veled, de szerintem ő lenne a világ legnagyobb balfaca, ha nem menekülne inkább előled a munkába.

Szerintem balhézás helyett csak húzz el, mindenképp jobban jár mindenki.

2017. ápr. 8. 19:39
 18/30 anonim ***** válasza:
6%
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem a munka miatt van távol. És maximálisan megértem.
2017. ápr. 8. 19:41
 19/30 anonim ***** válasza:
60%
Remélem, nem akarsz tőle gyereket. Teljesen magadra maradnál vele
2017. ápr. 8. 19:46
 20/30 anonim ***** válasza:
Miért hagyta ott az előző munkahelyét?
2017. ápr. 8. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!