Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a világgal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a világgal?

Figyelt kérdés
A menyasszonyom egyik barátnője hirtelen ultrafeminista lett és nem kicsit vesztem össze vele. Leszögezném a nemek közötti egyenlőséget támogatom, de ő kizárólagosan csak arról beszél, hogy a férfiakat csak szaporodásra érdemes tartani. Illetve meg kéne vonni a férfiaktól jogokat (az emberi szabadságjogok és a szólásszabadság). Ki kéne őket tiltani a parlamentekből, irodákból, hogy csak a nehéz fizikai munkát végezzék férfiak, méghozzá ingyen. A leendő feleségemmel az esküvőről beszéltünk és valamiben nem értettünk eggyet, de nem veszekedtünk. Erre a barátnője közbeszólt, hogy az esküvő csak a menyasszonyról szól és örüljek hogy ott lehetek. Neki is van párja és folyamatosan üvölt vele, mint a sakál, a srác meg amikor felemeli a hangját a lány szó szerint lever neki egyet. Szóval az a kérdésem hogy felettem járt el az idő és ez teljesen rendben van, vagy ez egy picit túlzás?
2017. márc. 30. 10:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell a feminista jelzőt ráaggatni minden ostoba libára aki utálja a férfiakat? Én feminista vagyok, ez a nők egyenjogúságáról szól, a nemek (vagy szexuális orientáció agy faji stb) alapján szóló hátrányos megkülönböztetés ellen.

Attól, hogy valaki utálja a férfiakat, nem feminista hanem egy zakkant tyúk.

Feministaként azt mondom, hogy a két nem egyenlő jogokat érdemel, és mivel demokráciában élünk, minden megbeszélés alapján működik két ember között. Ha egy nő a munkában akar kiteljesedni, tegye, ha otthon háziasszonyként, tegye azt. Férfi ugyanúgy, csak boldog legyen a pár. Az esküvő 2 emberről szól,ahogyan a házasság is. A gyűlölet még sosem oldott meg egyetlen problémát sem, és ha valaki nem az emberi nem tisztelete okán harcol egyenlő jogokért hanem más emberek ellen küzd, akkor nem fog pozitív eredményt elérni.

Ez a nő nem intelligens, és a legjobb eszmék is ostobasággá válhatnak ostoba emberek fejében.

2017. márc. 30. 14:16
 22/24 anonim ***** válasza:
Beteg az elméje.
2017. márc. 30. 15:45
 23/24 A kérdező kommentje:
21-es köszönöm a választ és teljesen egyetértek veled.
2017. márc. 30. 15:58
 24/24 anonim ***** válasza:
A párja miatt aggódom. Vannak bántalmazott férfiak is, csak szegényeket kevésbé veszik komolyan.
2017. márc. 30. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!