Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a világgal?
Figyelt kérdés
A menyasszonyom egyik barátnője hirtelen ultrafeminista lett és nem kicsit vesztem össze vele. Leszögezném a nemek közötti egyenlőséget támogatom, de ő kizárólagosan csak arról beszél, hogy a férfiakat csak szaporodásra érdemes tartani. Illetve meg kéne vonni a férfiaktól jogokat (az emberi szabadságjogok és a szólásszabadság). Ki kéne őket tiltani a parlamentekből, irodákból, hogy csak a nehéz fizikai munkát végezzék férfiak, méghozzá ingyen. A leendő feleségemmel az esküvőről beszéltünk és valamiben nem értettünk eggyet, de nem veszekedtünk. Erre a barátnője közbeszólt, hogy az esküvő csak a menyasszonyról szól és örüljek hogy ott lehetek. Neki is van párja és folyamatosan üvölt vele, mint a sakál, a srác meg amikor felemeli a hangját a lány szó szerint lever neki egyet. Szóval az a kérdésem hogy felettem járt el az idő és ez teljesen rendben van, vagy ez egy picit túlzás?
Ez egy nagyon szelsoseges viselkedes, elvetve talalni ilyen embereket az eletben. De ha igy hirtelen kattant be, el tudom kepzelni, hogy eddig esetleg teljesen el volt nyomva a kapcsolataban es most igy kijott ez belole.
2017. márc. 30. 10:40
2/24 anonim válasza:
Minek beszélgettek hármasban az esküvőről? A barátnő mit keres ott? Ne alacsonyodj le hozzá, hagyd rá a dolgot, akkor lesz komikus, ha magában forrong, te pedig nem leszel partner a veszekedésben.
Ha viszont a párodat ilyenekkel könnyen lehet befolyásolni, akkor talán jobb, ha ez esküvő előtt kiderül.
Egyébként el nem tudom képzelni, hogy valaki ilyeneket mondjon társaságban, hogy a férfiak csak szaporodásra valóak, olyan kitalációnak tűnik, mint amiket itt gykn állítanak a férfiak, csak a másik véglet.
22/L
2017. márc. 30. 10:43
3/24 anonim válasza:
Nem a vilaggal "mi tortent", hanem ezzel a csajjal. Egy darab tebolyult no miat nem kell temetni az egesz univerzumot.
4/24 A kérdező kommentje:
Lehet, de a párját nem ilyennek ismerem. Bár tényleg nem látok úgy bele a kapcsolatukba.
5/24 anonim válasza:
A világgal nem történt semmi, csak egy csaj kattant be.
Vele nem kell foglalkozni neked se, gondolom nem kötelező barátkoznotok.
2017. márc. 30. 10:44
6/24 anonim válasza:
A barátnő bekattant, hasonlóan, mint az a pár megkeseredett pasas, aki ide írogat. Lehet, hogy hasonló okokból, de ez nem is lényeges.
Nyugi, nem ilyen az egész világ.
2017. márc. 30. 10:47
7/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kell vele foglalkozni, csak sűrűn jár át hozzánk. A barátnőmet nem befolyásolja, csak nem értem az egészet. Régen is volt benne egy kicsi ebből, de mostanába lett "triggered".
2017. márc. 30. 10:48
8/24 anonim válasza:
Az én portámra nem járna túl sűrűn olyan ember, aki szerint csak szaporodásra vagyok alkalmas, de ti tudjátok.
2017. márc. 30. 10:50
9/24 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor nem én látom túl konzervatívan. Ha nem kerül szóba hasonló téma akkor szeretnek beszégetni asszonykával, de ilyenkor mindig megzavarodok, hogy csak szerintünk túl szélsőséges e, mert a párja nem tesz semmit ez ellen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!