Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a világgal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a világgal?

Figyelt kérdés
A menyasszonyom egyik barátnője hirtelen ultrafeminista lett és nem kicsit vesztem össze vele. Leszögezném a nemek közötti egyenlőséget támogatom, de ő kizárólagosan csak arról beszél, hogy a férfiakat csak szaporodásra érdemes tartani. Illetve meg kéne vonni a férfiaktól jogokat (az emberi szabadságjogok és a szólásszabadság). Ki kéne őket tiltani a parlamentekből, irodákból, hogy csak a nehéz fizikai munkát végezzék férfiak, méghozzá ingyen. A leendő feleségemmel az esküvőről beszéltünk és valamiben nem értettünk eggyet, de nem veszekedtünk. Erre a barátnője közbeszólt, hogy az esküvő csak a menyasszonyról szól és örüljek hogy ott lehetek. Neki is van párja és folyamatosan üvölt vele, mint a sakál, a srác meg amikor felemeli a hangját a lány szó szerint lever neki egyet. Szóval az a kérdésem hogy felettem járt el az idő és ez teljesen rendben van, vagy ez egy picit túlzás?
2017. márc. 30. 10:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a feminista barátnő a párja Dominaja!

De ezt komolyan mondom!Ha a pasit veri is és Ő parancsol akkor tuti!Sok sikert a jövödhöz!

2017. márc. 30. 11:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a szája nagy és a párja előtt nem mond ilyeneket.
2017. márc. 30. 11:06
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Ma még az ilyesmi túlzás, nem is kicsit, de a trendet kell észrevenni, ami mindenképp aggasztó.

Magában az, hogy létezhetnek egyáltalán ilyen nők, már azt jelzi, hogy gondok vannak itt.

200 éve, ha csak negyed ennyit megengedett magának egy nő, akkor már úgy elverte a férje, hogy aprószeget sz-rt egy hétig, ma meg.. egy nő ezt büntetlenül megcsinálhatja, a birka faszi meg tűri.

Persze nem mondom, hogy vissza kéne hozni azt, ami 200 éve volt, sőt, elítélem a nők elleni erőszakot, az egyenjogúságnak és a kölcsönös tiszteletnek híve vagyok, de: Ideje lenne a férfiaknak visszanöveszteni a tökükből, és az ilyen pitsákkal úgy bánni, ahogy megérdemlik, azaz a fizikai erőfölényünkkel élve lenyomni őket, mint paraszt a karót, hogy megtanulják, hogy meddig mehetnek el.

2017. márc. 30. 11:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A menyasszonyod barátnője zakkant, ennyi.

Ezzel csak egy baj van, hogy ő a menyasszonyod barátnője.

Ha bármi bajotok lesz, a menyasszonyod ilyenektől fog tanácsot kapni.

Az én párom egyik barátnője pl. "ha bármi bajotok van, azonnal rúgd ki azt a hülyét" felfogású.

Meg is szoktam érezni hogy mikor beszélgettek egymással, a párom mikor kapott jó tanácsokat... Olyankor nem tudunk problémát megoldani.

2017. márc. 30. 11:19
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Parszaz eve meg a nokkel bantak igy. Tok termeszetes volt. Senkinek szeme nem rebbent, pedig iszonyu lehetett. Ne adja Isten, hogy most meg a ferfiak keruljenek ilyen helyzetbe. Jo lenne mar valami egyensuly.
2017. márc. 30. 11:25
 16/24 anonim ***** válasza:
31%

pár száz éve se így bántak az asszonyokkal. Tisztelet akkor is megvolt irántuk, főleg a gazdagabbaknál. Annyi hogy kevesebb joguk volt, de nem is azért legfőképp mert hogy ez teljes mértékben tiltva volt, hanem mert a férfiak nem gondolták volna, hogy a nő alkalmas lenne erre. És nem azért, mert hogy milyen szenny embertípus ez már, hanem mert teljesen máshoz voltak hozzászokva, hogy a nők miket csinálnak, nem ahhoz, hogy most karriert építenek meg ilyenek. Viszont itt az az asszony megfosztana minket attól amink van/volt mindig is.:D

Én csak nevetek az ilyen nőkön, igazándiból maguk alatt ássák a gödröt, ez köztudott tény, hogy a nőknek az emocionális intelligenciájuk a nagyobb, a férfiaknak a racionális, ergo a férfiak ha akarnak túl tudnak járni a nők eszén, egy magabiztosabb férfit meg nehéz az érzelmeivel manipulálni, amihez a nők értenek nagyon.

2017. márc. 30. 11:32
 17/24 anonim ***** válasza:
43%
annnyira szíííívesen olvasnám inkább az ellenérveket, mintsem a semmitmondó leértékelő kezeket bámuljam. Feminista lányok ti vagytok azok?
2017. márc. 30. 12:12
 18/24 A kérdező kommentje:
Küldtem a zöldeket. Amúgy én is kíváncsi vagyok az ellenérvekre, hogy megértsem a másik oldalt is kicsit.
2017. márc. 30. 12:18
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

Az, hogy megérett a pusztulásra.

Amúgy semmi, csak ez a lány ilyen.

Bármennyire is hihetetlen, vannak még normális nők is!

Az esküvőt viszont NE hármasban beszéljétek meg, amúgy sem tartozik rá egyáltalán! Reménykedjünk benne, hogy a menyasszonyod van annyira értelmes, hogy nem hagyja magát befolyásolni.

Egyébként én is annyira támogatom a feminizmust, hogy a szavazati jog, illetve a szabad munkajog, amit elértek nekünk már elég régen, az megillet minket.

Az olyanokat, akik szerint az degradáló, hogy a férfi kinyitja nekik az ajtót, sosem fogom megérteni. Na meg akik azzal dobálóznak, hogy addig nem lesz egyenlőség, amíg a nőknek kell szülni - egyértelmű, hogy biológiailag mások vagyunk, és ezt célt szolgál, nem véletlenül van két külön nem! Ezt viszont nem lemondásként kellene megélni, hanem egy csodálatos dologként.

Ez a mai vérfeminizmus, vagy feminácizmus már egyáltalán nem jó, mondjuk a pasit sem értem, hogy miért nem hagy itt egy ilyen idiótát? Neki nem rossz, hogy a barátnője körülbelül sz**ba sem nézi? :O

21/L

2017. márc. 30. 12:43
 20/24 anonim ***** válasza:
24%

Manapság terjed a feminizmus ló túlsó oldalára esett változata a feminácizmus, de ez még azokhoz képest is kirívó. Ez a nő teljesen zakkant.

(abban viszont igaza van, hogy az esküvő csak a menyasszonyról szól, hiszen miattuk van esküvő, a nőkbe nevelik bele a szülők és a média hogy felhajtással kell papírozni hogy ők együtt vannak valakivel, és bizony a férfiak többsége is csak azért kéri meg a nő kezét, hogy az mellette maradjon, mert így teljesül a kívánsága)

2017. márc. 30. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!