Ezer esztendeig börtönben ültem, most szabadútam. Mi történt a világgal 1016 óta?
Oh hát sok minden történt. Kezdem az gyik legszomorúbb hírrel. Volt a Mátyás király téren egy kedves öregasszony aki mindenbe beleütötte az orrát, hát sajnos ő meghalt. Magdi anyusnak hívták.
Az országot gonosz kezek uralják.Próbálják tönkre tenni Magyarországot,de senki nem látja. A repülőkből( azok amik fent közlekednek az égen) mérget permeteznek az emberekre mert túl sokan vagyunk.
Sajnos nem lehet őket ilyen könnyen leszedni! Túl erősek!
És embereket is esznek! :o
Koppány úr?
Osztán a fölnégyelésbűl fölépült-e kend? Az asszonyait sajnos megégették máglyán, a legutolsó sem húzta tovább nyócszáz évnél. Ezeket már nem ujjan fábúl faragták, mint engem annak idején... Gyönge virágszál vót mind a három!
Kigyelmed meg addig ült ottan lent, hogy ma már fel sem négyelhetem, pedig szeretném, higgye el! Az én Gézámat ugyan el nem feledem!
Sarolt
#1 Hogy találtál netre?:o
#2 Ha 1000 körül éltél, nem beszélnél ilyen magyarul:D
#3 Amikor még hallottad a híreket(1016), akkor nagyon kevés keresztény volt->fogalmad sincs ki Szent Mária:/
#4 Erdély akkor még nem volt magyar:)
#5 Megnéztem: össze-vissza "parasztosítod" a szavakat^^
Bocs, nem bírtam nem leírni a hibát a kérdésednek:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!