Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ezer esztendeig börtönben...

Ezer esztendeig börtönben ültem, most szabadútam. Mi történt a világgal 1016 óta?

Figyelt kérdés
István bebörtönzött egy önnön pinéjébe, ahul semmi hír sem ért el engem sajnálatra méltan, de ma vígre kiengettek. Elég írdekes minden de mindent megakarok tudni, ki a kírály és míg sok mindent.

2016. jún. 15. 12:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
hibáit*:p
2016. jún. 15. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi, utolsó, ez a humor rovat, ő sem veszi túl komolyan magát :)
2016. jún. 15. 16:15
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

De abban igazad van, hogy ideillene a ,,halotti beszéd és könyörgés":

Mennyi milösztben terümtevé elevé mi isemüköt, Ádámut, s oduttá volá neki paradicsomut hozoá.

Heon tilutoá őt igy fa gyimelcsítül, gye mundoá neki, mèret nüm eneik: ,,isa, ki nopun emdül az gyimelcstűl, halálnak haláláal holsz." Hadlavá holtát terümtevé Istentűl, gye feledevé, s evék az tilvut gyimilcstűl, és eddig tudtam kb. Meglepően jól vosszajött, pedig nem ma volt, mikor ezt tanultam :D

2016. jún. 15. 16:21
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Jönnek a reptoidok hamarosan Földet foglalni :)
2016. jún. 15. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Azér' szabadult ki ez az aljas lázadó? Csak gyüjjenek azok a reptogyíkok, majd ellátom én a bajukat! Persze, az kell nektek, fődet foglalni, mi? Majd meglátjuk, mire megyek egy fejszével!

Sarolt

2016. jún. 15. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Fejsze vs lézerágyú :)

Lézerágyú erősebb :)

2016. jún. 15. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Hát az engem nemigen érdekel, de ha a kezeim közé kapok egy olyan reptogyíkot, lehet nála lézermicsoda, de tüllem ugyan nem szabadul!

Sarolt

2016. jún. 15. 21:18
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Nézd meg ezt, ebből megtudod, hogy mi történt azóta.

[link]

2016. jún. 17. 14:42
 19/19 Fox Ezredes válasza:
na mit szól a kuva kiev fejedelemséghez(akkori nevén...)
2016. júl. 10. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!