Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis szobával rendelkező lányok! Nektek nem volt kellemetlen, mikor a barátotok először látogatott el hozzátok?
Figyelt kérdés
Az enyém egy alig 4×3m-es szoba, amiben viszonylag minden megvan, ami kell. Ágy is, ami bár szintén nem túl nagy, de elfér rajta 2 ember és maga a szoba is szépen meg van csinálva.
Nos nem kellemetlen ez számotokra?
Pár napja vagyunk együtt a barátommal és úgy döntöttünk, hogy a jövő héten eljön hozzánk filmezni viszont kicsit parázok ettől :D
+1 kérdés: Milyen volt, mikor a barátotok először ment hozzátok? Meséljetek, akár kìnos sztorikat is.
2017. márc. 27. 19:56
21/22 anonim válasza:
Hmmm egy vonatfülke 1*2,5 max, mégis tök jot lehet benne szexelni. Nem a szobád méretén múlik, hidd el.
22/22 anonim válasza:
Mikor a mostani barátommal megismerkedtem, akkor pont egy rettentő pici szobát béreltem, találkozás előtt nem sokkal költöztem be. Egy ablaktalan 2x2 méteres szoba, egy matraccal a földön és utazótáskában ruhák. (később lett ágykeretem meg egy kis szekrényem). Nem zavarta egyáltalán, a lakás, fürdő rendezett volt, csak a hely volt nagyon kevés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!