Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis szobával rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis szobával rendelkező lányok! Nektek nem volt kellemetlen, mikor a barátotok először látogatott el hozzátok?

Figyelt kérdés

Az enyém egy alig 4×3m-es szoba, amiben viszonylag minden megvan, ami kell. Ágy is, ami bár szintén nem túl nagy, de elfér rajta 2 ember és maga a szoba is szépen meg van csinálva.

Nos nem kellemetlen ez számotokra?

Pár napja vagyunk együtt a barátommal és úgy döntöttünk, hogy a jövő héten eljön hozzánk filmezni viszont kicsit parázok ettől :D

+1 kérdés: Milyen volt, mikor a barátotok először ment hozzátok? Meséljetek, akár kìnos sztorikat is.

2017. márc. 27. 19:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem dugni szeretnénk.. és nem is fogunk.. miért kell mindjárt erre gondolni? Eleve úgy tettem fel a kérdést, hogy filmezni szeretnénk..nem véletlen
2017. márc. 27. 20:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2017. márc. 27. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem fogtok dugni? Akkor minek jártok?
2017. márc. 27. 20:22
 14/22 A kérdező kommentje:

Még nem..istenem..

És nem, nem azért járunk

2017. márc. 27. 20:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Hjaj ez a kérdés...
2017. márc. 27. 20:29
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
Ha a kapcsolatotok céljai között nincs ott a dugás, akkor van egy rossz hírem.
2017. márc. 27. 20:40
 17/22 anonim ***** válasza:
4x3 m az 12 nm, az már minden szempontból egész szobának számít. Tudomásom szerint ez sehol nem számít kicsinek, sok helyen ketten laknak ekkora, vagy még kisebb szobában. (Vagy rosszul számoltál, vagy el vagy tévedve, hogy mekkora a kicsi szoba. A 12 nm egy embernek abszolút nem kicsi. Én anno egy 20 nm-es szoba helyett kértem a lakáson belül 12 nm-est, mert a 20 nm rohadtul nagy volt egymagamnak, a 12 pont ideális. Most a lányomnak van 12 nn-es szobája, amiben elér egy ágy, egy kétszemélyes kanapé (többnyire összecsukva), szekrénysor, komód, íróasztal és még bőven van hely, táncolni lehetne benne.
2017. márc. 27. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
*elfér
2017. márc. 27. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép, igényes és rendezett a szoba, akkor kit érdekel, hogy mekkora? Nekem 3x3m2-es emeleti/tetőtéri szobám van, imádom, mert hangulatos kis kuckó és egy nagy ágynak is van hely benne bőven, plusz íróasztal, szekrény, komód, fotel, TV és még így sem zsúfolt :) Lehet egy galériát is fogok csináltatni. Nemis értem, hogy merül fel benned ilyen kérdés, az emberek többségének kb ekkora szobája van...

20L

2017. márc. 27. 21:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekünk a nappalink ekkora mert az a legnagyobb szoba! :D

Fogadjunk Kérdező, hogy te az a típusú ember vagy, aki ha nincs problémája, gyorsan csinál egyet!

2017. márc. 27. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!