Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis szobával rendelkező lányok! Nektek nem volt kellemetlen, mikor a barátotok először látogatott el hozzátok?
Az enyém egy alig 4×3m-es szoba, amiben viszonylag minden megvan, ami kell. Ágy is, ami bár szintén nem túl nagy, de elfér rajta 2 ember és maga a szoba is szépen meg van csinálva.
Nos nem kellemetlen ez számotokra?
Pár napja vagyunk együtt a barátommal és úgy döntöttünk, hogy a jövő héten eljön hozzánk filmezni viszont kicsit parázok ettől :D
+1 kérdés: Milyen volt, mikor a barátotok először ment hozzátok? Meséljetek, akár kìnos sztorikat is.
Én 3 hétig nem vittem haza.
Sosem tudni mi sül ki belőle, szóval egy bizonyos bizalomnak lennie kell.
Az első alkalom fura volt, kedves volt nagyon és vele is a szüleim. 1,5 évig voltunk együtt. Békében váltunk el :)
Utána volt egy barátom aki nagyon szerény körülmények között élt a szüleivel. A kertben volt a wc, a konyha csapzott volt, nagyon csúnya volt és talán én voltam a második akit haza is vitt magával. Én akkor elgondolkodtam nagyon. A fürdővizet a konyhában melegítették órákig a gázon, volt ahol nem volt villany, csak gyertya vagy még az se.
Ez engem nagyon megérintett.
Az egész házuk akkora volt, mint az én és a szüleim hálószobája együtt.
Mindenért hálát kell adni amid van! Mindig!
Szóval nyugi, nem számít :)
A pàrom is egy pici szobàba lakik egyenlôre egy panziôba,amihez tartozik egy kis fûrdô. Egyàltalân nem érdekel.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!