Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Laknatok abban a hazban amiben a parotok elt a felesegevel es a gyerekevel?
Nem tudom....kicsit megalazo lenne szamomra hogy elottem a csaladjaval elt ott most meg velem van ott. Most en takaritok ott ahol elottem a felesege, most en velem fekszik ugyanazon az agyon.
Á, en nem birnam.
Pedig lehet ebben a helyzetben keszek.
Mert a ferfinak ott van a haza, es lehet hogy oda akar vinni.
Tiszta kellemetlen lwnne , de mashol meg nem tudnank elni.
Amikor ott laktatok, az új asszony a nyakatokra költözött?
Vagy ti már elköltöztetek onnan?
Anyád anyja meg odaköltözött apádhoz és az új nőhöz?
Ez történt, vagy csak nekem nehéz a felfogásom?
Lehet sosem fogjuk megtudni. :(
Vannak cifra életek!
Engem nem zavarna. Most vagy a férfi magánvagyona volt az a ház, vagy közös szerzemény, de gondolom, akkor megegyeztek, és kifizette a volt feleségét. Innentől kezdve az övé a ház.
Én elköltöztem a férjemtől, és nem zavarna, ha új asszonyt vinne a helyemre, sőt, örülnék neki, ha végre lenne valakije, aki a gondját viseli.
Nem vagyok ilyen szituban, de mondjuk az ágyat tuti lecserélném. Azért na!
(Mondjuk ezt fordított esetben is megtenném, tehát ha én maradnék a közösben, az első dolgom lenne, hogy új ágy, a régit meg dobják le a tajgetoszról.)
A lakáskérdést viszont fel lehet úgy fogni, hogy az előző lakó elköltözött és kész. Hacsak nem újépítésűben élsz, akkor mindig van előző lakó, aki ott élt előtted.
A lakás életterét úgyis át fogjátok alakítani a közös ízlésre, akár új bútorok (ha te is viszel magaddal).
Én nem tudom...csak a másik oldalt ismerem. Amikor a volt férjem kiköltözött a közös otthonunkból - bár az csak albérlet volt - én nem tudtam még egy évvel utána sem felvinni oda senkit. Valahogy nekem nem fért bele, hogy ahol mi együtt élük az életünket, ahova a MI közös emlékeink kötnek, ott mással szexeljek.
Amikor elköltöztünk onnan, már nem volt bennem ez :)
De persze mindenki más. Engem lehet, hogy zavara a másik oldal is.
De az "oda akar vinni" szófordulat csak nekem böki a szemem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!