Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Laknatok abban a hazban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laknatok abban a hazban amiben a parotok elt a felesegevel es a gyerekevel?

Figyelt kérdés

Nem tudom....kicsit megalazo lenne szamomra hogy elottem a csaladjaval elt ott most meg velem van ott. Most en takaritok ott ahol elottem a felesege, most en velem fekszik ugyanazon az agyon.

Á, en nem birnam.

Pedig lehet ebben a helyzetben keszek.

Mert a ferfinak ott van a haza, es lehet hogy oda akar vinni.

Tiszta kellemetlen lwnne , de mashol meg nem tudnank elni.

2017. márc. 25. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ennél nagyobb bajod sose legyen! ... abban az esetben, ha az asszony a gyerekekkel nem anyaotthonban, vagy albérletben él.
2017. márc. 25. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Apám új felesége szemérmetlenül beköltözött abba a lakásba, ahol mi laktunk családként és utána pedig anyukám anyja. Hányinger
2017. márc. 25. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikor ott laktatok, az új asszony a nyakatokra költözött?

Vagy ti már elköltöztetek onnan?

Anyád anyja meg odaköltözött apádhoz és az új nőhöz?

Ez történt, vagy csak nekem nehéz a felfogásom?

2017. márc. 25. 21:05
 4/8 A kérdező kommentje:
10 percre ezen gondolkozok :D
2017. márc. 25. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet sosem fogjuk megtudni. :(

Vannak cifra életek!

2017. márc. 25. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Engem nem zavarna. Most vagy a férfi magánvagyona volt az a ház, vagy közös szerzemény, de gondolom, akkor megegyeztek, és kifizette a volt feleségét. Innentől kezdve az övé a ház.

Én elköltöztem a férjemtől, és nem zavarna, ha új asszonyt vinne a helyemre, sőt, örülnék neki, ha végre lenne valakije, aki a gondját viseli.

2017. márc. 25. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagyok ilyen szituban, de mondjuk az ágyat tuti lecserélném. Azért na!

(Mondjuk ezt fordított esetben is megtenném, tehát ha én maradnék a közösben, az első dolgom lenne, hogy új ágy, a régit meg dobják le a tajgetoszról.)

A lakáskérdést viszont fel lehet úgy fogni, hogy az előző lakó elköltözött és kész. Hacsak nem újépítésűben élsz, akkor mindig van előző lakó, aki ott élt előtted.

A lakás életterét úgyis át fogjátok alakítani a közös ízlésre, akár új bútorok (ha te is viszel magaddal).

2017. márc. 25. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem tudom...csak a másik oldalt ismerem. Amikor a volt férjem kiköltözött a közös otthonunkból - bár az csak albérlet volt - én nem tudtam még egy évvel utána sem felvinni oda senkit. Valahogy nekem nem fért bele, hogy ahol mi együtt élük az életünket, ahova a MI közös emlékeink kötnek, ott mással szexeljek.

Amikor elköltöztünk onnan, már nem volt bennem ez :)

De persze mindenki más. Engem lehet, hogy zavara a másik oldal is.

De az "oda akar vinni" szófordulat csak nekem böki a szemem?

2017. márc. 26. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!