Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz lehet, ha egy pasi azt mondja, hogy már több mint 2 éve nem feküdt le a feleségével?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen? És csak így élnek tovább egymás mellett?2016. máj. 11. 17:39
2/13 Noren1989 válasza:
Megeshet, hogy nem volt kedve meglocsolni az asszonya méhét....
Vicc volt, bocsi.
Hány évesek, milyen a kapcsolatuk, ilyesmi info-d van?
26/F
3/13 anonim válasza:
Kizárt. Arra akar játszani hogy párszor lefeküdj vele. És ezt úgy a legkönnyebb elérnie, ha sajnáltatja magát :D
4/13 A kérdező kommentje:
40 körüli férfi, 2-3 évvel fiatalabb nő
2016. máj. 11. 17:43
5/13 Noren1989 válasza:
Gyerekek?
Am a többi válaszolóval egyetértek.
Most mondd meg: velem kezdenél, ha azt mondanám, h 26 éve nem feküdtem le nővel?
6/13 anonim válasza:
Az én szüleim (jelenleg 58 és 56 évesek) szerintem már kb 15 éve nem feküdtek le egymással. Csak úgy elvannak egymás mellett. Már nem is alszanak egy ágyban, egy szobában.
Úgyhogy ez simán lehetséges
22/F
7/13 anonim válasza:
Miért halottál már házas pasit úgy nőt felszedni hogy azt mondta hetente 2-3-szor d*gok a feleségemmel?Szerinted bárki szóba állna velük ezek után?Komolyan már évtizedek/századok óta megy ugyanaz a duma és még mindig BEVESZIK.Kérdezd már meg a feleségét ő vajon mit felelne.
8/13 anonim válasza:
Simàn lehet igaz,én kb. 10 éve nem feküdtem le a férjemmel.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is lehet. Persze attól hogy van ilyen, nem biztos hogy a te esetedben is igaz.
10/13 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy 60 évesek vagy 30 pl.Előbbinél a nők már átmentek a változókoron és lehet nem kívánják,persze nem mindenkire jellemző még akkor sem.Szerintem még középkorú embereknél is ritka,hogy mindkét fél egyszerre nem szeretné.Én is ismerek 70 éves házaspárt ahol a férfinek még volna igénye rá csak a felesége már nem engedi,viszont fiatalon még neki sem volt ellenvetése :)) Szóval,ha ők még fiatalok és már most nincs szex akkor érdekes lenne így lehúznának még vagy 30-40 évet együtt.Szerintem ilyenre ne nagyon van példa,csak a mesében max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!